torstai 8. maaliskuuta 2012

työhuoneen yksityiskohtia

seinällä


seinällä & pöydällä


pöydällä palaset


string -hyllyllä

kuvassa layout vanhasta talostamme
5 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa työskennellä :)

  Ai niin tehän olitte jo "konkarirakentajia", muuttuiko maku uuden talon myötä vai pysyikö samana? Jännää nyt, kun näkee tuon valmistuvan ajattelee, että mitä tekisi seuraavassa toisin... ja ei emme ole etsimässä tonttia tai rakennuttamassa toista taloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa :)


   http://betonitalo.blogspot.com/2011/01/sisustusta-vanhoilla-huonekaluilla.html tuosta linkistä näet vanhan talomme tunnelmaa.

   Poista
  2. Kiva ja tilava oli myös vanha kotinne, näin nopeasti vilkaistuna eli uuden kodin myötä Merbau vaihtui betoniin :)

   Kumpi tänne muutta minä vai sinä -nauratti, samaa olen pohtinut useamman suunnittelijamme tai toteuttajan kanssa, tosin teillä yhteistyö sujui... Itse en voi täysin allekirjoittaa sujuvuutta.

   Poista
  3. Tilaa tosiaan oli sielläkin ;) tai avaraa. Radikaalisti piennennettiin lasten makuuhuoneiden kokoa, nyt 9 neliötä, vanhassa 15 neliötä. Syystä, että meillä ei ole lapset koskaan viihtyneet huoneissaan. Vanhassa talossa lasten huoneet sijaitsi alakerrassa, missä oli iso yhtinen alua televisioineen ns. Lasten olohuone. Alakerrassa oli myös khh, eillinen wc sekä sauna ja pesutiltat kaikkineen tila sata neliötä, kuin myös yläkerta. Yläkerrassa taasen avointa tilaa keittiö, ruokailutila, olohuone, joka jatkui vielä avoimena työjuoneeseen. Katon korkeus 6 metri. Materiaalit on melekin päinavastaiset nyt eli mustaa laattaa, ja vaaleaa parkettia. Ja siihen merbauhun todella kyllästyi eli jos vielä jskus puuta, niin vaaleaa ;)


   Se on ammattilaislla välillä liian vahvat mielipiteet, että paras pitää puolensa :)

   Poista
  4. Terveisiä arkkitehdille, jos vielä tätä luet. Hyvin suunniteltu, toteutus toki vie-lä-kin vaiheessa. Mutta hei, peltimiehet on pari päivää touhunneet ulkona ;)

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin.