torstai 16. helmikuuta 2012

matosta asiaa nro 2

Oon ollu pitkään jo tykästynyt

 itämaisiin 

(persialaisiin, arabialaisiin, aasialaisiin, miksi niitä nyt kukakin haluaa kutsua) 

mattoihin

vaikeutta sellaisen hankintaan on ollut ilamssa

onko liian kirjava

onko oikeat värisävyt

onko oikea koko

sijoitus; -sohvaryhmän vai ruokryhmän alle

jne...

sitkumutkujoskuniinkueiku


Päräytin eilen tyttären ponikerhon aikana ikeaan

ja silmiini osui tämä

onhan se nyt aivan liian pieni edellä mainittuihin paikkoihin

aattelin totutella tälleen pikkuhiljaa väriin ja kirjavuuteen

hinta taisi hurmata 29,95€maton tiedot täältä

onhan se vähän nöpö tähänkin :)

8 kommenttia:

 1. Anne, et voi uskoa... Mä oon "kinunut" meille sellaista olkkariin, mut Janne taas vastaan!

  Ikeassa myös katsoin et siellä olis sellaisia isompiakin, eikä nekään pahan hintaisia... joskin just taisi olla Stockmannillakin ne aidot matot jossain tarjouksessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Kai jo ihan suostuvainen, mää epäilen enemmän ( ja hänkin mainitsi ) omaa asennetta kestämistä. Tällä on hyvä aloittaa, makustella hieman asiaa ja katsoa käytäntöä, että onko tää se meidän juttu ;) oltiin jo hankkimassa tammikuun reissulla sellaista aitoa, ois ollu tammikuun ilmaset kotiikuljetukset jopa meille asti, jäin sit jänistää.

   Ois ollu kyl tosi mahtavia, 350x400cm ja isompiakin. . . Voi olla, että harmittaa jossain vaiheessa. Maksoi nää aidot nimittäin siellä puolet vähemmän kun täällä. Aika näyttää:)

   Poista
  2. Oi, olisit tuonut ja vaikka myynyt pois jos et itse pitäisi -olisin saattanut tietää ostajan ;)

   Meillä jakautuu olkkari kahtia eli tarvetta olisi parille pienemmälle (160 x 200, tai jotain sinne päin) Tehoste väreiksi olen muutenkin kaavaillut punaista ja sinistä jossain määrin... mutta toi maton puhtaanapito vaan huolettaa -siksi koko mattoasiat täysin auki. Jossain kohtaa pakkasin paksut villamatot pois -en kestänyt puhtaanapitoa, koirankarvoja jotka ei näkynyt mut tarttui ryömivän tai konttaavan lapsen vaatteisiin... Koulussa ne puhui et tekokuituiset olisi paras vaihtoehto kun pienet lapset ja koira eli kestävyy ja helppohoitoisuus keywordeinä -mut että tekokuitua :/

   No katsotaan mihin päädymme! Aurinkoista pakkaspäivää!

   Poista
 2. Mä oon aina tykännyt. Huomasitko Anne mun kuvista, että meillä on noita neljä ;-D

  Kalliita ovat ne aidot, mutta koiraperheessä... njaa. Ainakin, kun näitä eläimiä on näin paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä maku ;) joo, toi koira on yksi erittäin huomion arvoinen asia. Meillä kun tuppaa piehtaroimaan matoilla :/ tästä on hyvä aloittaa. . . Katsotaan mihin ditten ikinä kallistutaankin( paljaat lattiat taas kesäksi ).

   Poista
 3. Ihana väripilkku! <3 Itämaiset matot ovat tosi kauniita ja sopivat niin hienosti muuten pelkistettyyn sisustukseen. Eli oikein hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävänkin hyvältä tosiaan näyttää ;) varsinkin punaisena . . Kaua olen katsellut näitä samanmoisia vaaleampana harmaaseen tai beigeen vivahtavia mattoja. Kokeilullahan se selvis, mut oon niin laiska roudaamaan, että pitäs kerralla olla kymppi valinta. Ja kun se hintakin nuissa ainakin aidoissa on meidän mittapuulla paljon, niin ei viihtis hutia ostaa. Ne vaaleet saattas olla kyllä liian plattuja tähän ympäristöön.

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin.