perjantai 16. syyskuuta 2011

unelma

valkoisesta sohvasta

(kuva netistä)

(kuva netistä)lapsi ja koiraperheessä

mahdoton yhdistelmä

tai sitten ei?


10 kommenttia:

 1. Meillä on sama unelma! Mä haluaisin valkoisen nahkasohvan ja aionki sen parin kuukauden sisään hankkia huolimatta lapsista ja koirasta jotka sotkee ;)

  VastaaPoista
 2. Veljelläni on ollut valkoinen nahkasohva nyt vajaan vuoden. Heillä on myös koiria ja lapsi. Kyselin tässä taannoin kokemuksia sohvasta ja ei mitään valittamista. Hyvä pitää puhtaana. Voisko sun valkoinen unelmasohva olla nahkainen?

  VastaaPoista
 3. Saila: Ihanaa, oletko meinannut kangas vai nahka verhoilua?

  Laura: nahkaa ajattelin, ois ehkä helpompi pitää puhtaana, mutta kuinka mahtaa kulumisen kanssa olla?

  VastaaPoista
 4. Mun unelma myöskin. Mahdoton sellainen, taloudessa kaksi alle 3-vuotiasta lasta ja koira. Joten ihastelen niitä muiden blogeissa ja istun omalla tylsän beigellä sohvalla.

  VastaaPoista
 5. Outi: eihän beige tylsä ole :) Haaveilla onneksi saa ja ihastella muilla.

  VastaaPoista
 6. Nahka ei oikein ole hyvä jos koira hyppii sohvalla;( Puhdistus sinänsä ei ole ongelma.On aineita monenlaisia nykyään.

  VastaaPoista
 7. No hyppiihän tuo, niitä "jarrutus jälkiä" juuri pelkäänkin, että nahka on niiden suhteen arka.

  No tässä on miettimisaikaa tovi ennen kuin unelma täyttyy toteen (ja keskmmäinen muuttaa pois kotoa eli ensi kevään kirjoitusten jälkeen muuttavat tyttöystävän kanssa yhteen eli vanha sohvamme saa uuden kodin).

  VastaaPoista
 8. Täällä myös haaveena valkoinen kangassohva, perheestä löytyy myös yksi lapsi ja koira. :) Työkaveri kuitenkin suositteli sellaista sohvaa, johon kankaan saa vaihdettua/pestyä heti likaiseksi tultuaan, on kuulemma toiminut heidän 5-lapsisessa perheessä.

  VastaaPoista
 9. Meillä on tällä hetkellä irroitettava päällinen sohvassa, mutta täytyy tunnustaa, että kun väri on kirjavan harmaa ja mikään tahra ei oikein näy kankaassa niin eipä tuota ole tullut pestyäkään. Koiran karvat jäävät tähän"säkkimäiseen" kankaaseen tosi ikävästi kiinni, eivät irtoa imuroimalla eikä teippiharjalla, pinseteillä pitäs hyppiä ja se ei oikein innosta. . . Siksi nahkasohva kiinnostaisi, vaikka ne kynnen jäljet kyllä hieman arvelluttavat mahassa. Toisaalta vaha koiralmme inhosi nahkasohvaa eli sohvalle ei ollut tunkua edes isäntäväen poissa ollessa.

  VastaaPoista
 10. Siis nahassa, tää iPad haluaa muuttaa kaikki sanat mieleisekseen :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.