torstai 18. elokuuta 2011

Tunnustus
Kiitokset tunnustuksesta kuuluu Hannalle näköisiäkulmia -blogiin.

Tunnustukseen kuuluu, että kiittää tunnustuksen antajaa, tekee siihen liittyen postauksen, vastaa kysymyksiin ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanalle blogille (ja tiedottaaa heitä asiasta). 

Tässä vastauksiani kysymyksiin:

1. Suosikki väri: niin sisustuksessa kuin vaatteissa suosin aina tyylikästä mustaa ja valkoista ;) murretuista väreistä harmaa ja beige miellyttää eniten silmää.

2. Suosikki eläin: ehdottomasti koira 


3. Suosikkinumero: minulla ei taida olla suosikkinumeroa, mutta jostain kumman syystä numeroita ajatellessani ensimmäinen mieleeni tullut numero oli 7

4. Suosikki alkoholiton juoma: Vissy


5. Facebook vai twitter? FB

6. Intohimosi?  yleensä urheilu, tällä hetkellä golf. Haluan ehdottomasti oppia lajista lisää ;) siis aivan koukussa. Paolo Coelhon tuotannon kirjat. . . luen niitä aina uudestaan ja uudestaan.

7. Saada vai antaa lahja? Antamisen ilo <3

8. Suosikki kuvio: huh, mietin pitkää, en kauheasti tykkää kuvioista. Jos katson vaatekaappiini sieltä löytyy tasan kaksi kuviollista vaatetta, toinen on ruudullinen ja toinen raidallinen. Sisustuksessa se menee sitten ehkä enemmän muotoihin ei kuvioihin.


9. Suosikki viikonpäivä: Perjantai, (toivottavasti  puhdas koti ja ihanaa renotumista kotona, viikonloppu edessä).

 10. Suosikki kukka: valkoinen pioni, lilja, tulppaani....  oikeastaan kakki valkoiset kukat

Tunnustuksen on tainnut saada jo moni seuraamani blogi, joten anna tunnustuksen eteenpäin  viimekertaisen tunnustuksen antajalle  Maritalle blogiin Hunajaa ja maitoa


Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Hunajaa ja maitoa kiittelee täällä kovasti tunnustuksesta! Niitä on aina ihana saada - koitan vastailla kysymyksiin...:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.