maanantai 8. elokuuta 2011

Kesälaitumilta paluu arkeen

Meillä etuhampaaton kuopus aloittaa esikoulun.Päiväkodissa aloitettiin viimeviikolla pehmeästi muutamana päivänä muutamien tuntien aikajaksoilla. Eskarin alkaessa meillä vasta syyskuussa. Elokuulle sovittiin 15 hoitopäivää ja eskarin alkaessa ti-ke-to hoitopäiviä eli  kello: 08.30-12.30 eskaria ja loppu päivä hoitoa kello 17.00 asti ja ma & pe vain eskaria kello: 08.30-12.30


Arjen paluulla on muitakin muutoksia, isoimmat aloittavat lukion kolmannen luokan 16 päivä. Joten koti hiljenee päiväajaksia ja minulle palaa työrauha. Etätyön hyvät ja huonot puolet kesäaikaan vaakakupissa. 

Arjen paluuta on toivottavasti tiedossa myös rakennusrintamalla. Joko nyt olisi elementtiasentajat lomailleet ja saaneet muut projektit siihen malliin, että ehtisivät palata meidän julkisivuelemenntien pariin ? Toukokuusta asti elementit ovat nököttäneet etupihamme edessä.
Viime viikolla kävi lasitusliikkeestä  miehet korjaamassa rikkimenneen ruokailutilan ikkunalasin ja mittailemasa pavekkeen lasikaiteen mittoja. Myös puuseppä oli parina päivänä koolaamassa talon seiniä niiltä osin mihin tulee pellitys. Ensiviikolla koolaus jatkuu vierastalon ja autokatoksen puolella.
Minä puolestani olen ottanut iltapuhteeksi autokatoksen kattorimotuksen puunsuoja-aineen ja värillisen  puuöljyn sutimisen. . .  pikkuprojekti, yhteensä 8km käsiteltävää pintaa... ja kerta ei riitä peittämään, vaan ensikesäsnä on rimoitus käsiteltävä vielä ainakin kertaalleen ennen kuin lopullinen tai haluttu värisävy rimotukselle saadaan.
Katetun terassin jatke patioksi jää todennäköisesti ensikesään, samoin piha hommat. Toiveena on saada talon julkisivut kuntoon ennen lumia, nähtäväksi jää toteutuuko. . .. . . . jotain punaista elokuulle. . .

muutakin kuin rapuja!

2 kommenttia:

  1. Oi ku makee aukko neidin suussa!;) Ihan näyttää jo koululaisen purukalustolta :D. Kiva, että rakennushommatkin etenee. Meilläkin arki palailee uomiinsa, haikealta tuntuu kun kesä loppuu.

    VastaaPoista
  2. Haikeaa tosiaan, mutta yritän muistuttaa, että elokuukin on vielä kesäkuu. . . Vaikka tänään oli selkeesti syksyn tuntua jo ilmassa.

    Mukavaa arkea ja ihanaa syksyä!

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.