tiistai 12. heinäkuuta 2011

kuvia parvekkeesta

(kuva väärinpäin) 

Yläkuvassa näkymä etupihan puolelta terasiille ja pervekkeelle (oikealla seniustalla khh:n ovi).

Alakuvassa parveke ja terassi vierastalon edestä.Alla kuvaa mistä  tuleva patio jatkuu terassista askelman alempana talon sivuseinän sokkelin mukaisesti.

ja haaveilua kalusteista. . . Parvekkeen alle ruokailuryhmä
Aurinkotuoleja parvekkeelle


(Kaluste kuvat netistä)


Tulevalle patiolle terassin jatkeeksi  kulmasohva (ja allas).

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Teillä on todella upea talo - mahtavat nuo betoniseinät :) Utelisin tuota teidän yläkerran parkettia, että mitäköhän se mahtaa olla? Valkoista parkettia yritetään itsekin tulevaan taloon metsästää, mutta melko haastavaa puuhaa tuntuu olevan. Demo-paloja on jo aikamoinen pino, mutta mikään ei ole täysin vakuuttanut...

  Tiina

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiina!

  Parketti oli meilläkin vaikea päätös kaikki Saarniparketit näyttivätkin yllättäen vaalenpunertavalta betoniseinän vieressä.

  Kahdetsa vaihtoehdosta (mallipalat saatuamme) päädyimme Karelia OaK Full PlanK SuGar. Toinen oli Timberwisen tammi Classic ANTARCTIS harjattu, petsi mattalakattu mikä yllättäen oli huomattavasti keltaisempi kuin Karelian sugar.

  Onnistunut valinta tai ainakin olemme todella tykästyneitä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta :) Tuo Timberwisen Antarctis on meillä ollut vahvin vaihtoehto. Karelian Sugarista on myös onneksi mallipala tulossa. Alkuun ei sitä noteerattu, kun kaupassa mallipala näytti kovin keltaiselta... Teidän kuvissa se näyttää kuitenkin todella hyvältä :) Yllättävän moni valkoinen parketti on tosiaan ollut vaaleanpunertava.

  Uusimman päivityksesi kuvista huomio kiinnittyi myös teidän liesituulettimeen. Sopiiko siitäkin udella mallia? :) Itse mietitään joko korkealle kattoon asennettavaa tai tuollaista pöytämallia. Savolta sopivia vaihtoehtoja näyttäisi löytyvän. Onko tuossa teidän tuulettimessa hyvin tehot riittäneet?

  Tiina

  VastaaPoista
 4. Parketti tosiaan vaihtaa väriä paikanpäällä, johtuen seinien väristä, luonnon valon suhteesta ja sähkövalon väristä. Kaikkia kannatta mallata ihna paikan päällä.

  Liesituuletin on Savon malli T9209, tehot riittävät todella hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.