keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Hiljaiseloa helteellä

Eipä ole tehnyt mieli istua koneen ääreen työpäivän jälkeen ja kun raksarintamlla on ollut hyvin hyvin hiljaista, niin ei ole oikein ollut jutun juurtakaan. Blogin kirjoittelu on jäänyt hieman vähemmälle.  Upea sää on ollut, ihanaa. Viime viikon maaaintaina tein tiukan työpäivän uskoen sääennusteisiin ja helteen tulemiseen.


Tiistaina lopettelin työt puolen päivän jälkeen ja suunnistin tyttären kanssa läheiselle rannalle. Illalla kävin testaamassa FIT-tunnin, lämpöä riitti ilmastoidussa salissakin hiki lensi.. . . Kotona pikasuihkut ja tunti töitä miehen ja tyttären ollessa kauppareissulla. Illalla päräytti ystäväpariskunta veneellä rantaan, naatittiin oman keittiön lattet ja parannettiin maailmaa. Käytiin saattamassa yllätysvieraat rannassa, kyllä oli lämmintä, mutta niitä H Y T T T Y S I Ä riitti :(Keskiviikkon aamun tnnelmia, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja tyyni meri :) Olin luvannut itselleni "vapaamman viikon" . Aamulatte tuli nautittua ekaa kertaa ulkona. Raikas suihku ja aurinkorasvakerros. Seuraavaksi pakattiin tyttären kanssa laukut  uimareissua varten ja lähdettiin viettämään tyttären serkkujen ja miehen siskon kanssa päivää maauimalaan. . . Iltapäivällä kotiuduttauamme raikas suihku (jälleen), kevyt päivällinen salaattia ja grillattua kanaa. Illalla vielä golfkierros hyvän ystävän kanssa  :)

Torstaina tyttären uimakoulu, jonka aikana kävin lenkillä, hyvä minä! Iltapäivällä ajoin Helsinkiin, jossa treffit miehen kanssa (oli Pietarissa muutaman päivän työreisussa). Ihanaa ruokaa ja hyvää mieltä.

Perjantaina pikainen kierros keskustan kaupoissa ja jo puolen päivän aikaan ajelimme kotiin. Kierros golfia ennen kuin isommat lapset kotiutuivat nuorimman kanssa heillä ohjelmassa Muumimaailma :)  Illalla ajelimme vielä kotikaupungin keskustaan nauttimaan merellisestä tunnelmasta ja hyvästä ruuasta.Lauantaina heräsimme miehen kanssa aikaisin aamusta, kävelimme klubille ensin aamupalalle, jonka jälkeen pelaismme 9 reikää. Kotiin tultua lapset vasta heräilvät. Nuorimmalla tyttärellä oli puolenpäivän aikaan ratsastusta, jonne mies lähti kuskiksi. Toivat tullessaan tyttären hyvän ystävän meille yökylään sovitusti, joten ohjelmassa oli jälleen uimista :)


Sunnutai iltapäivän ukkosmyräkän jälkeen uskaltauduimme pelaamaan jälleen golfia. Sitä onkin tullut harrastettua harva se päivä.

Parvekevalu saatiin hoidettua myös vihdoin viimeviikolla, tänään on isoisät purkaneet kimpassa muotteja.. .  ja lopputulos näyttää tältä.
Seuraavasa postauksessa sitten enemmän kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit viestin.