tiistai 14. kesäkuuta 2011

Vierastalo valmistuu. . .

..... pikkuhiljaa


Asukas on palannut maailmalta, mutta vierastalo on edelleen kesken :(Wc- ja suihkutilasta puuttuu vielä, peili, allas, allaskaappi, hana ja suihkuseinä.

Onneksi sentään wc-istuin ja suihku toimivat.
Samoin kaikki kiinteät kaapit puuttuvat eli vaatekaappi ja keittiö. Joten "matkalaukku" elämä jatkunee vielä tovin ;)New York Broadway - tapetti, näyttää seinässä tältä.
Taas kerran upeaa laatua Photowallista. Ja ehdoton tyttären suosikki.

Lattia näyttää livenä tältä

7 kommenttia:

 1. Teillä näyttää oikein kauniilta, tuo tapetti on todella kaunis. Kivaa tiistaita

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna ja mukavaa tiistaita :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hieno tuo tapetti! Muutenkin, tosi tyylikästä kaikki. Äh, mulla sisustusvimma päällä :) Ja olis kesä ja pihakin!!
  Kivoja tuomisia sulla tuossa alla :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniilta näyttää. Ja tapetti on hieno, onko muuten heppa-tapettikin samasta paikasta?
  Iloista viikon jatkoa! t. mia

  VastaaPoista
 5. Kiitos Rilla :)Sisustusvimma on paha, sitä potiessa pitäis saada valmista ja heti. . . ja kaikki muu päälle, tietenkin! Mutta oon huomannut tässä projektissa, että maltti on valttia kaikilta osin, se ei kuitenkaan ole vahvin puoleni, myönnän :)

  Kiitos Mia :) Heppa-tapetti on samasta paikasta kyllä ja laadussa ei ole moittimista.
  Kiitos samoin, iloista viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Hyvinhän teillä on tuo vierastalo valmistunut! :) Näyttää ihanalta.

  Meidän saunarakennus on aivan kesken, ei ole edistynyt pariin kuukauteen! :/ No, jos sitten kun on nurmikko kylvetty, niin siirryttäisiin taas sen kimppuun....

  VastaaPoista
 7. Kiitos suvi m :) Hitaastihan tuo, ainakin nykyisen asukkaan mielestä. . . mutta kaikella on aikansa ja teilläkin varmaan "joku" toinen projekti menossa, mikä viivästyttää niin kuin kirjoititkin . . niin meilläkin, mutta toki olisin toivonut vierastalon valmistuvan ennen sen asukin muuttoa, mutta aina ei pelkkä toive riitä :)

  Meillä seisoo pihahommat edelleen pahasti ja heinäkuun raksamiesten kesälomat pitkittää sitä entisestään, ehkä sitten syksyllä vasta päästään miettimään piha asioita.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.