maanantai 13. kesäkuuta 2011

Amerikan tuliaisia


...... pieniä juttuja ......
 Ihana juomapullo

ja matkamuistomyymälästä kilpi/kyltti
nämä hauskat puunpalaset myös :)

Kotiin tultuamme äitini ilahdutti minua valkoisella pionilla, oman (siis äidin) pihan kasvatti.4 kommenttia:

 1. Ihana pioni :) PAkko oli kommentoida, voisin kuvitella ostavani just tuommoisia puunapalasia meren valtameren toiselta puolen. Minä kun sain itseni naurunalaiseksi joulun alla kun olin ostanut kaksi pussillista käpyjä Pentikiltä :D Mieheni ei käsittänyt sitten lainkaan ja kyllä meillä on monet naurut naurettu minun ostosille kävyille..... Teillä on ihana talo, vaikkakin hieman arastelin aluksi ajatusta paljaista betonipinnoista sisätiloissa, mutta silmä on alkanut tottumaan niihin. Saako kysyä, mikä teillä muuten oli alunperin tarkoitus/syy miksi toteutitte seinät noin?

  Vakkari lukijasi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eija ja tervetuloa lukijaksi.

  Juu, kaikkea sitä on tullut roudattua maailmalta kotiin ja varsinkin tällaisia "luonnon" juttuja mm. simpukoita, korallia ym. :D meillä myöskään mies ei ymmärrä näitä ja ei taatusti kantaisi kotiin jos yksin reissussa olisi. . .

  Kait tämä betoniin ihastuminen on ollut pitkän harkinnan tulos jos niin voi sanoa. Olen ääreist kyllästyvää sorttia väreihin. Rakastan valkoista ja mustaa sekä tietenkin harmaata.

  Vanha omakotitalomme tehtiin Lammin kivestä ja jo silloin heitin miehelle, että onko seinät pakko tasoittaa ja rapata :) valkoisesta kivitalosta haaveiltiin, mutta lopulta rakennusmääräysten takia jouduimme rapaamaan talon punaiseksi (persikka). Minun silmäni ei KOSKAAN tottunut siihen, vaikka sisältä talo oli melkein lattiasta kattoon valkoinen, siitä tykkäsin. . . silloin oli myös tummapuu muotia, ja menimme siihen "halpaan", että teetimme rappuset ja keittiötasot ym. tumman puhuvasta jalopuusta ja taas sain todeta, että kyllästyin siihen hyvin lyhyessä ajassa.


  Nyt ei ole puunväriä missään muualla kuin saunassa, jonne se minusta sopiikin. Taasen valkosia rapattuja taloja on tehty iät ja ajat. Joten nyt nautitaan betonin harmaudesta. Ja jos siihen kyllästyy saahan sen aina maalattua ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvät perustelut :) Ja eipähän ole ihan heti samanmoista vastassa. Itsekin tykkään harmaasta, mustasta ja valkoisesta. Vielä 90-luvulla vannoin ettei minulle tule yhtään valkoista huonekalua.....nykyään melkein kaikki on valkoista lukkunottamatta sohvaa, nojatuoleja, sängynpääty ja vierashuoneen yks taso. Ihan hämmästyin nytkin kun mietin, että eihän meillä ole juurikaan muuta kuin valkoista, hups. Mutta niin raikasta. Meillä oli edellisessa asunnossa paljon värejä tapeteissa ja silloin päätettiin ettei enää ikinä ja nyt nykyisessä on vain valkoisia seiniä. Tosin nyt olen alkanut kaivata paria tehosteseinää.... naisen mieli on, ailahtelevainen ;)

  Kiva on seurata blogiasi, varsinkin kun on paljon asioita minun mieleeni!

  VastaaPoista
 4. Heh heh :)

  Eija, meillä 90-luvulla oli myös kaikki huonekalut valkoisia ja verhot ym. tekstiilit mustia. . . sitten jostain kumman syystä hurahdin talonpoikaistyyliin (asuttiin silloin rintamamiestalossa) ja kaikki huonekalut vaihtui täyspuisiin.

  Valkoinen keittiö oli silloinkin ja siihen en kyllä kyllästynyt koskaan. . . siksi on palattavat siihen mistä on lähtenyt eli valkoista ja mustaa.

  Arkkitehtimme kysyi aloittaessaan suunnittelut, että mitkä ovat värit, vastasin musta, valkoinen ja harmaa. Johon arkkitehti vastasi HYVÄ, ne ovat arkkitedin värit :)

  Tiedän, että makuasioista ei voi kiistellä, enkä odota, että värimaailmamme tai tyylimme olisi kaikkien makuun. On käynyt vieraita jotka katsoo hieman kieroon seiniämme toisaalta on käynyt vieraita jotka ylistävät niitä. . . pääasia on, että ME pidämme ja täytyy sanoa, että TYKKÄÄN kovasti :) Ja kiva kuulla, että ne miellyttävät sinunkin silmääsi.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.