torstai 16. kesäkuuta 2011

alla vaahterapuunei vaan, olin päättänyt hommata itselleni oliivipuun.

Kävin läpi puutarhamyymälöitä, kiersin ja kaarsin, mutta oli aika surkeen näköisiä ja sisätiloissa. Olin ajatellut sitä kesäksi ulos ja talven tultua kantaa sisään. . .  sitten silmäni osuivat tähän, KIVA! Se vaan jotenkin kolahti, ois se sitten kyllä aina ulkona. Ensin ruukussa ja ehkä myöhemmin (lue jos säilyy hengissä) istutettuna maahan.P A J U

Piipahdin myös läheisessä sisustusliikkeessä, siellä lepää niin sielu, kuin mieli (selitykseski soittavat sellaista mieltä rauhoittavaa ja ihanaa musiikkia taustalla, jota saa myös ostaa), vaikka oikeesti minulla on AINA tekemistä, että löydän sieltä minimalistiseen makuuni jotain, kaiken maalaisromantiikan keskeltä.


K O R I
 tästä korista tuli mieleeni katiska ja lapsuuden mökkikesät vanhempien kanssa, kun kävimme isäni kanssa laskemassa katiskan ja verkot veteen.Löysin myös kivat punaiset tiskipyyhkeet.

 Welcome-home-iltaan, ajattelin laittaa ne noin koriin kera kylmän juoman. Ruokakaupasta lähti mukaan tarpeet Amerikan suklaakekseille, muffinsseille ja juustokakulle.. .  mmmmmm, huomenna meillä leivotaan.

2 kommenttia:

  1. Moikka,
    löysin blogiisi Valkoisen Harmajan linkityksestä. Kauniilta näyttää, klikkaan itseni lukijaksesi =)

    VastaaPoista
  2. Moi, FanniAurora ja tervetuloa lukijaksi!

    KIITOS :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.