maanantai 23. toukokuuta 2011

Viime viikon saldo

Julkisivuelemeteistä saatiin asennettua sokkelit ja takapihan puolelle parvekkeen valua varten ensimmäisen kerroksen seinäelementit.
Tällä viikolla alkaa sitten parvekevaluun valmistelut. Elementtiasentajat sanoivat bye bye, ainakin joksikin aikaa, nyyh. Mää niin oisin halunnu, että asentajat ois ehtinyt asentaa kaikki betonielementit paikalleen, mutta ei. . . Kiire toisaalle oli kova... Ehkä sitten loppukesästä, viimeistään.

Sokkelielemettien ja muutaman seinäelemetin asennuskin on jo meille paljon, sillä nyt saamme parvekkeen lisäksi myös tehtyä tarvittavat maatäytöt pihaan ja pihan korkeuden oikeaan korkoon.

Autokatoksessa ja erillistalossa riittää myös työtä ihan riittämin. Eilinen päivä meni saunan ja pesuhuoneen paneeleita öljyten. Jättiläistuija sai päälleen pellavaöljyn. Näin puun sävyt tulivat myös paremmin esiin.

Vanha ulkopöytä tuli myös hiottua. Pöytä odottelee nyt uutta öljyä päälleen. Tämän kesän toivon vielä sen palvelevan meitä. . . Päässyt tosi huonoon kuntoon oltuaan kaksi talvea ja kesää taivasalla raksamiesten ilona.Näillä eväillä tätä viikkoa taas eteenpäin. Haaveillen kesästä joka antaa odottaa itseään (ulkona salamoi ja ukkostaa, vettä tulee kaatamalla alas).

Ps. viimeviikolla tuli uusia lukijoita seuraamaan elämää-betonitalossa blogia, joten Teille kaikille TERVETULOA!

5 kommenttia:

 1. Kiitos, olen uusi lukija. Itse ollaan melko alkuvaiheesa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos toivotuksista, luin blogin läpi viikonloppuna, kun löysin tieni tänne.

  Mielenkiintoinen, kaunis, tyylikäs ja upealla paikalla oleva Koti teillä! Hieno juttu, että ulkotyötkin etenee :)

  VastaaPoista
 3. Jessica: Onnea rakennusprojektiin :)

  cidi: Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Meidän projekti on ihan alkuvaiheessa (pohjatyöt tehty).

  Onko tuo saunan lauteiden väri öljyämisen jälkeen kovin punertava? Kuvassa nimittäin näyttää siltä. Itse haaveilen juuri tuosta tuijasta materiaalina, mutta en haluaisi kovin siitä kauhean "punaista".

  Kiitos jos ehdit kommentoida!

  VastaaPoista
 5. Hei Pauliina, mielestäni laude ja kattopaneeli ei ole punertava luonnonvalossa. Mietin itsekkin kuvaa katsoessani, miksi sen väri muuttui kuvassa. Osittain saattaa olla syynä, valo ja salama. En tiedä vaatiiko lauteet ja paneeli välttämättä öljyämistä eli jäävät silloin huomattavasti vaaleammiksi.


  Ja tsemppiä projektiin :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.