torstai 19. toukokuuta 2011

vierastalon siustushaaveita


Vierastalo on 21,5 neliön kokoinen yksiö, josta wc- ja suihkutila vie 2,5 neliötä. Asuntoon tulee myös pieni keittiönurkkaus.


pari Hayn Hee-tuloia menisi kivasti


vaikka tälaisen valkoisen pyöreän pöydän kanssaja pöydän päälle vaikka tämä Muuton Myy valaisin

tai tämä Muuto E27

ja jos hurjaksi heittäytyisi, niin Muuton Unfold olisi ehkä sellainen
kaikki kuvat netistä

3 kommenttia:

 1. Kivat suunnitelmat, mulla oli joskus vastaavankokoinen yksiö.

  Edellisen postauksen kolikkomatot on aivan ihania, mietimme alkuun meillekin sitä, mutta sitten vähän vähemmän nähty Forbo vei voiton.

  Kavereilla on kolikkoa ja se on kyllä hieno.

  VastaaPoista
 2. Toi yksiöidea on tosi ihana, toteuttasin itekkin, jos taloa rakentasin :). Siinä lapset voivat harjotella itekseen elämistä rauhassa ja turvallisesti, tai vanhemmat lomailla niin, että kaikilla on omaa tilaa :)))).

  VastaaPoista
 3. Kiitos Rumbo, suunnittelu on KIVAA, mutta toteutus ei aina :) Raksaväsymystä ilmassa. Tykkään kanssa tuosta kolikkomatosta ja sitä myös mies tilasi eilen yllätys yllätys harmaana.

  Natjale kiitos, ja nimenomaan. Halusimme, että erillistalo on muokattavissa eri elmäntilanteiden mukaan, lapsille ensiasuntona, vieraille yösijana tai myöhemmin vaikka isovanhemmille, kun eivät enää pärjää yksin. Tilaa voisin käyttää myös toimistona jos kyllästyn tähän "kotitoimistoon" päteis varmaan siinä sanonta poissa silmistä poissa mielestä ;) (siis työt).

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.