maanantai 2. toukokuuta 2011

vappu vietetty, alkakoon suvi suloinenKylmää oli, mutta siihenhän ollaan totuttu. Vapunaatto meni siivoillessa miehen ollessa tämän kevään enimmäisellä golfkierroksella. Illaksi lähdimme entisen omakotitalomme naapuriin. . . Ihana tavata pitkästä aikaa ja istua iltaa, toki kotonakin olisimme viihtenyneet. . . Ystäviä ei kuitenkaan pidä unohtaa ja pääsiäisen sukulais vierailut ja tarjoilut ruokineen päivineen olivat vaan jotenkin vienyt voimat itseltä, että en olisi itse jakasanut kestitä ketään, mutta on ihanaa omistaa ystäviä ja varsinkin tällaisia, että pääsee itse valmiiseen pöytään. Puolilta öin olimme kotosalla ja aamulla uni maittoi kiitettävästi.Vapun päivä alkoi nuorimman ratsastustunnilla, jonne lähdimme kaikki kolme, minä, mies, tytär niin ja koira. Sieltä palattuamme, olimme golfklubilla brunssilla ja näimme uusia naapureita. Iltapäivällä siirryimme rangelle harjoittelemaan golflyöntiä ja pelasimme kolmistaan par3 kentän. Kylmää oli, mutta ihana palata raikkaan ulkoilun jälkeen kotiin. Iltapalaksi grillasimme makkaraa ja söimme sen lisukkeena kurkku- ja perunasalaattia.Ihanan päivä!Näin Vappu meillä :)

4 kommenttia:

 1. Meil sateloo, asteita on 11,2, kylmältä tuntuu lämpöaallon jälkeen. Olin kattovinani että lämpenis muutaman päivän päästä... tai sitten oon nähnyt toiveunta :D

  Ystävät ovat tärkeitä <3

  Mulla on vähän hävinnyt ilo järjestää illanistujaisia. Ehkä se sieltä taas joskus. Mieuiten nyhjään kotona ja otan lunkisti :D

  Me käytiin vappuaattona vähän juhlistamassa tyttären synttäreitä ja kattelemassa ihan koko porukalla asuntoautoja. Oli mahtava saada taas vaihteeksi lapset mukaan, kun eivät nuo enää kulkisi porukassa ;-)

  Eilen tein kamalasti syötävää ja nyt alkoi sitten taas ruoskavaihde :P

  Vappu ja Pääsiäinen oli todella lähellä toisiaan tänä vuonna. Meillä täällä oli kuulemma kovat hulinat, mutta ei poistuttu eilen kun kauppaan ja lenkille, niissä ei ainakaan vappu näkynyt mitenkään.

  VastaaPoista
 2. OON HUOMANNUT, ETTÄ MITÄ VANHEMMAKSI TULEN, SITÄ VÄHEMMÄN JAKSAN JÄRJESTÄÄ MITÄÄN, KAIT SE ON TÄÄ MUKAVUUDEN HALU MIKÄ VANHEMMITEN NOSTAA PÄÄTÄÄN :)

  OH HOH, TULI ISOT FONTIT, MUT MENKÖÖ :D

  VastaaPoista
 3. Mukavuuden halu, kyllä. Sitten kun harvoin järjestää mitään, jaksaa vähän panostaakin. Toki ajatkin ovat muuttuneet, enää ei riitä kalja ja sipsit :D, kuten silloin joskus aikanaan, vaan itekkin laitan joko seisovan pöydän tai sitten jos oikeen haluan fiilistellä ja porukka on pieni, teen monen ruokalajin illallisen. On ihan kiva, että ruokailun merkitys on lisääntynyt juomisen sijaan, ystävätapaamisissakin.

  Jokos olet puutarhaa kaivelllut? Ruukkuja laitellut? Meillä ei mitään. Ei ole tullut vielä fiilistä. Jännää... nämäkin innostukset vaihtelevat kovasti. Oon vissiin ihan tuulipää ;-)

  VastaaPoista
 4. ei oo täälläkään sitä puutarhakärpästä näkynyt, sitä ootellessa ja ootellaan tässä julkkarielemettiasentajien tuloa jo neljättä viikkoa :( kuulemma kiirus ja edellinen työmaa viivästynyt.

  Orvokit laitoin ruukkuun pääsiäisenä, on sitten helppo siirrellä, jos ja kun joskus ne asntajat tänne meille eksyvät.

  Muutoin pihatyöt antaa oottaa, talon julkkari, kun tulee sokkeleita myöten elemnteistä, niin ei voida nostaa pihaa vielä oikeaan korkoon ym. että joutilasta aikaa voi hyvin käyttää johonkin muuhun, kuin pihatöihin. . . .

  Haaveilua se ei kuitenkaan estä :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.