lauantai 21. toukokuuta 2011

vapaa-ajan ostoksiaMeillä on Y L E E N S Ä hyvin kiireistä arksin sekä viikonloppuisin, jostain kummasta sitä aina tulee sitä ohjelmaa. . . (lue raksaaja ei vapaa-aikaa nää)

Mies oli loppuviikon ruottissa (työreissu), joten minun vapaa-aikani oli kortilla. Höytykäyttöön otin sitten ajan perjantai illasta, kun vein nuorimmaisen ystävän synttärikutsuille keilaamaan. Niin pääsi saaristolaisäiti "kerrankin" kaupunkiin  ihan ittekseen ja minnekkö sitten menin. . .

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.niin ja uusi kynnysmattokin ilmestyi oven eteenO l i pakko saada

v i h e r k a s v e j a

 kun  kaikki suunnittelee puutarhan laittoa.

 M I K Ä    
p u u t a r h a ! ! !


Meillä ei OOO ees  P I H A A !

Mies mut niin tuntien, luki väsyneen vaimon "viimeisen" toiveen (ei vaan)Ruottin tuliasena sain kauan haaveilemani laukun
 . . . ei menny mettään. . .


7 kommenttia:

 1. Edelleen niiin upean näköistä!

  Onko ulko-ovessa varsinaista perinteistä painiketta ollenkaan vaiko vain lukko ja tuo pitkä vetokahva? Onko toiminut käytännössä? On kyllä kovin paljon tyylikkäämmän näköinen ovi tuommoisella pitkällä vetokahvalla!

  VastaaPoista
 2. Kiitos iines!
  Ulko-ovessa ei ole tosiaan perinteistä painiketta, vain lukko ja tuo pitkä vetokahva. Meillä sisäänäyntiin käytetään vielä toistaiseksi enemmän kodinhoitohuonetta (syystä, että piahalta tullut santa ja multa jäisi vähemmän näkyvälle paikalle). En ole perinteistä kahvaa kaivannut ulko-oveen, toimii ihan samalla tavalla, avain lukkoon, ovi auki ja kahvasta kiinni. . .

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka kiva blogi! Kiva kun kävit kommentoimassa minun blogiani. Liityin heti lukijaksesi - kivaa kevättä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marita :) Olen pitkään lukenut blogiasi, se päivittyy toiseen blogiini (on päiväkirja, ei julkinen).

  Jäi kaivelemaan tieto niehesi matkasta Santiago de Compostelaan, oliko onnistunut?

  Nimimerkillä haavelee joskus lähtevänsä pyhiinvaellukselle.

  Haaveilu on "vaarallista", sillä yleensä niistä tulee unelmia, ja unelmathan toteutuvat. Niin kuin haaveilin joskus maratonin juoksemisesta. Maraton on joustu ja nyt uusia haaveita ja unelmia toetuutaamaan.

  Ihanaa kevättä ja tulevaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 5. No niin anteeksi miljoonat kirjoitusvirheet syytän IPadia ja laiskoja sormiani :) Ja tämä koskee kaikkia tekstejäni. . . kosketusnäyttö ei oikeen oo vissiin mun juttu :) mutta kyllä mää vielä opin (elättelee toivoa)!

  VastaaPoista
 6. UUuu... kassi on hieno :) Mulla sama kaveri oakin värissä. Mulberryt muutenkin heikkouteni.
  Ulko-ovi on upea!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Rilla!

  Joo, oon haaveillu NIIN kauan tuosta laukusta, ja se on kyllä NIIN ihana. . . sulla on ollut sitten enemmän aikaa nauttia kassista :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.