perjantai 20. toukokuuta 2011

S M I L E -HAASTESain suvi m :ltä Samsungin-kampanjaan liittyvän haasteen :), tarkoituksena on kuvata se hetki elämästä mikä saa sinut hymyilemään.


Hymyilen päivittäin ihmisille, vastaantulijoille kaupassa, kadulla, aivan tuntemattomille. Yleensä kun katseemme kohtaa saan hymyn takaisin. Hymyilen kun vastaan työkseni puhelimeen. Hymyilen ja ilostun pienistä asioista. Kaunis kukka, ihana luonto, jokaisena vuoden aikana. Saatan pysähtyä lenkillä nuuhkimaan ilmaa, katselemaan henkeäsalpaavan kaunista maisemaa, ne kaikki saa minut hymyilemään. Hymyilen kun haen nuorimman lapseni päväkodista, hymyilen kun puhun rakkaan esikoistyttäreni kanssa skypessä, tai kun keskimmäinen lapsistani (poika) kertoo sydänsuruistaan. Rakastan, kannustan, tuen ja lohdutan. Äitinä oleminen saa minulta kauneimman hymyn. Kaikki tämä, ja elämä rakkaan mieheni rinnalla, tämä rakkaus saa minut hymyilemään.

Tämän haasteen lähetän eteenpäin blogeihin, joiden kirjoittajat saavat minut hymyilemään.

Rillalle <3
Suville <3 alias RUMBOLLE
Annelle<3


Haasteen ohjeethan menivät näin:• Ota itsestäsi teemaan sopiva kuva.

• Julkaise kuva blogissasi ja kerro kuvan yhteydessä lyhyesti, mikä saa sinut hymyilemään.

• Haasta mukaan kolme bloggaajaa.

5 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana tämä bloginne, jonka parissa olen tainnut viettää lähes koko illan miehen töistä tultua... Ja olen nyt tässä lukemassa...

  Olemmekohan tavanneet reilu vuos sitten syksyllä lentokoneessa? Muistan että olitte kaksin matkassa, oli puhetta rakentamisesta, tuo sivuprofiilikin täsmäisi kun moni muukin asia mitä lennolla puhuimme (lapsista jne.) ja nyt blogistasi lukenut! Saattaa olla että sekoitan, mutta mutta oli pakko kysyä!

  Sanna, joka edelleen rakentaa sitä samaa taloa jota silloin aloiteltiin... Talvi vain sotki hieman suunnitelmiamme :)

  VastaaPoista
 2. No hei Sanna, kyllä se minä olen jos puhut Turkin lennosta ;) aivan mahtavaa tai oikeastaan u s k o m a t o n t a ! Pari talvea oli tosiaan pikkaisen rankempia rakentajalle, mutta vaikka läpi harmaan kiven olemme tätä taloa tehneet ja HEI, tää vieläkin k e s k e n. . . Pitkä on ollut rakentajan tie, mutta HYVÄÄ kannattaa odottaa. . . Oikein super ihanaa raksablogia-aikaa teille (jos sellaista on olemassa), koti voi tosiaan olla K U L L A N K A L L I S !

  VastaaPoista
 3. Tosiaan siitä lennosta puhun ja todella USKOMATONTA... Jo lukiessani yhtään kuvaa sinusta näkemättä ajattelin "tietäväni/tuntevani" kun oli puhetta vaihtarivuodesta, koirista ym. :)

  Meillä kolmas poika tuloillaan maaliskuun alussa ja koti vielä vaiheessa... mutta hiljaa hyvä tulee, ehkä! Olit ajatuksissani kun kesällä vietimme pari päivää Naantalin kylpylässä ja Muumimaailmassa.

  Se lento meni siivillä kun löytyi niin paljon puhuttavaa ja nyt blogiasi lukiessani -totean että voisi hyvin olla minun kirjoittamani!

  Tsemppiä teillekin rakentamiseen vai pitäiskö sanoa viimeistelyyn -ihan kodiltahan siellä jo näyttää!

  Tunnelmallista vuodenvaihdetta! Nyt pakkaamaan, sillä huomenna kutsuu Vierumäki jossa otamme uuden vuoden vastaan parin ystäväperheen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Joskus sitä tapaa ihmisen, joka on heti "tuttu" ja aika paljon tuli höpötettyä suht lyhyen lennon aikana ;)

  Milloinkas teillä on muutto ajankohtainen, löysinkin jo blogisi?

  Kiitos samoin, kyllä tämä jo kodilta tuntuu 9 kuukautta asumistakin takana, lähinnä nuo julkisivut ja piha on kesken, sisätilat on kunnossa muutamaa sähköasiaa lukuunottamatta.

  Ihania vuoden viimeisiä päiviä ja upeaa uuttavuotta 2012!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.