torstai 5. toukokuuta 2011

Pieniä yksityiskohtiaKotimme on  ollut valmis sisäpinnoiltaan jo tovin (ei ehkä kaikkien mielestä, sillä nuo meidän raakabetoniseinät jakavat ihmiset mielipiteineen tasan kahtia, joko tykkää tai ei) muutamaa pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta mm. wc:den pyyhekoukut ja paperitelineet ovat olleet hankintalistalla, mutta ei ensimmäisinä. Joka kerta kun olen asioinut wc:ssä asiaan on kyllä törmännyt ja se on oikeasti jopa ärsyttänyt. Irtoimena oleva vessapaperirulla, kun ei varmasti ole siellä mihin olet jättänyt sen viimeeksi, vaan taatusti on joku muu käynyt wc:ssä ja rulla teis missä ja ennen pytylle istumistahan sitä ei muista tarkistaa löytyykö rulla kädenulottuvilta vai ei :). Pieniä asioita, niitä yksityiskohtia joita ei ensimmäisenä ( tai en ainakaan minä ) ole ollut miettimässä, ei rakennusvaiheessa eikä muuttohässäkässä. Ja puhumattakaan siitä, kuinka vaikea on sitten löytää se mieleinen, kun päättä, että nyt ne on hankittava :)


Minusta maailaman tylsin tehtävä, etsiä pyyhekoukkuja ja wc-paperi telinettä,joten annoin miehen tehtäväksi.  Nyt ne on seinässä ja tunnustan,  minulle on melkeen  ihan sama millaiset ne nyt sitten on (no ei ehkä ihan aivan sama), pääasia, että paperi ja pyyhe löytyy sieltä samasta paikasta

A I N A
Myös kodinhoitohuoneeseen on "ilmestynyt" kuivainteline, omaa tuotantoa, ilman lämmitysmekanismeja.

2 kommenttia:

  1. Tykkään tyylistänne, myös miehenne valinnoista :) Kiinnostuin heti pyyhekuivaimesta ilman lämmitysmekanismeja. Haluaisitko paljastaa mistä ja millä hinnalla, vai mitä "omaa tuotantoa" -tarkoittaa?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.