keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Lisää suunnittelua ja vaihtoehtoja pintoihin

Pyörin eilisen päivän vielä katselemassa eri pintamateriaali vaihtoehtoja vierastaloon. Puhdas valkoinen seinälaatta miellyttää vaan silmää niin paljon, että marmori saa väistyä (välihuomautuksena; pelkään, että siihen myös kyllästyy, vaikka ihan eri rakennuksessa laatoitettava tila sijaitsee). No siis valkoista seinälaataa (plääh, oon vähän tylsä), valkoisella saumalla, lattiaan valitsimme harmaan luonnonlivimosaiikin.kuvassa mosaiikki luonnonvärisenä, tätä mutta harmaana.

Kierrellessäni rautakaupoissa ja laattaliikkeissä jäin pohtimaan sitä laminaattia. Henkilökohtaisesti en pidä sen ulkonäöstä enkä kosketuspinnasta, muovia se on vaikka kuinka jäljittelee puuta.....hmmmm....absurdi heitto miehelle "jos sitten laitetaan oikeesti muovimattoa".

Värivaihtoehtoja sitten löytyy. . .

kaikki kuvat netistä

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo muovimatot, voisin ainaki hyvin itelle ajatella :) ..tosin omaan taloon tuli vain laminaattia ja laattaa.

  VastaaPoista
 2. Eikö, varsinkin nuo värikkäät :) mutta kun olen niin onneton värien käyttäjä. Värikarttanaani ei mahdu kuin mustaa, harmaata ja valkoista.

  Tykkään kyllä väreistä, mutta en itsellä ;)

  Taidettiin päätyä tuohon muovimattoon, mieskin lämpeni ajatukselle <3

  VastaaPoista
 3. Pssst, tuo ei ole muovi- vaan kumimattoa! :D Itselläni tuota (tai vastaavaa, kun en tiedä mistä mallista kyse), on keittiössä. Toimii!

  VastaaPoista
 4. Hei Sitruuna, kumia tosiaan, merkki norament . Miten, tuleeko tuolinjaloista helposti jälkiä? Tai painaumia?

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.