torstai 14. huhtikuuta 2011

Vanhempien makuuhuoneMakuuhuoneessame on samaa lasikaidetta, kuin portaissa. Huonekaluina vain sänky, kera Muuramen mup-laatikoiden, jotka pitävät yöpöydän virkaa ja ovat kiinnitetty sängyn takana olevaan tasutalevyyn "sängyn pääty" -levyyn. Vähäeleinen valkoinen liukuovikaapisto, sekä vanhasta kodista mukaan tullut musta "barokki" -tyylinen/raaminen peili.


(kuvassa minua NIIN ärsyttää nuo väärän väriset halogeenit, onneksi eivät ota silmiin ihan yhtä pistävästi luonnon tilassa, muttaa en vaan tykkää tuosta täplikkäästä vaikutelmasta katossa, ne ois NIIN saanut olla valkoiset NIIN kuin niiden pitikin. Oottakaa vaan, vielä ne valkoiseksi muutetaan tai vaihdetaan, mutta ei ehkä heti ensi viikolla, NIIN).


Muuramen Mup:n päällä lukuvalona toimiva tuplakupla M

Peili kaipaisi allensa ehkä jotain, vaikka tuolin (ei tuota laatikkoa). Nyt alkuunsa se saa nököttä seinällä tuollaisenaan.

Tällä hetkellä työpisteeni on kuvan takana eli makuuhuoneessamme. En ottanut siitä vielä kuvaa syystä, että pöytä on NIIN sekaisin, täynnä maaliskuun kirjapitoon liittyviä paperpinoja, ei hyvä.... otan kuvan myöhemmin, kun pöytä on siisti, vaikka eihän se koskaan tyhjä ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit viestin.