sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäismenu





Toisena pääsiäispäivänä eli huomenna meille tulee sukulaiset juhlimaan kuusivuotiasta.

Pitkän harkinnan jälkeen "menu" on varmistunut. Meillä syödään pääsiäsen kunniaksi lammasta eli lampaan viulua ois tarkoitus tarjoilla pääruokana kera tattirisoton. Ihan ensimmäistä kertaa laitan lampaanviulua, torstaina laitoin jo viulun marinaadiin, valkosipulilla, kahvilla, siirapilla, pippurilla ja suolalla on lammas marinoitu... mmmm....ainakin tuoksu oli lupaava. Juuri otin pois uunista, saa vetäytyä folion alla.





Menu on ehkä hieman väärä sanamuoto, kun ihan seisovan pöydän tyyliin ajattelin kaikki laittaa tarjolle samaan tarjoiluun siis kylmän ja lämpimän. Vaihoehtona niille jotka eivät syö lammasta on pestokanaa.

Vihersalaatti: 3 eri salaattilajia, punaista paprikaa, aurinkokuivattua tomaattia, pinjansiemeniä, hunajamelonia ja lisukkeeksi vuohenjuustoa.

Mozarellaa ja pomodoro di piccolo & basillika

Carpazzio, rucola & parmesan

Kanamunia, jokiravunpyrstöllä höystettynä & raputahnalla

Lapsille: - Maalaisranskalaiset & lihapullat

Aikuisille: Kananrintafilettä pestolla marinoituna/lampaaviulua, minttuhyytelöä & tattirisottoa

Juomana, vettä, kivennäisvettä, olutta, valko- ja punaviiniä lapsille maitoa tai mehua


Jälkiruoka kahvit & synttärikakkua

Ihanaa pääsisäisen jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit viestin.