perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kodinhoitohuone

Kauan odotettu ja vihdoin vamis, muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta. Sillä a) kodinhoitohuoneen katto laski odotettua enemmän, arvioidusta 30cm 40cm ja b) kodinkoneille tehty syvennys kapeni 10cm eli allastaso ja laatikosto meni uusiksi, sillä koneet vievät yhteensä sen 120 cm.
Uudet liukuovet tilattiin (toimitus 4-5viikkoa), mutta kaapiston runkoa sai onneksi pienennettyä. Taas allastaso ja allas pysyivät, mutta laatikostot ja kaappi jouduttiin uusimaan, mutta ne saadaan suht nopeasti toimittajalta.

Minä en kyllä tulisi toimeen ilman pyykinpesukonetta, mutta on luksusta saada taas muutaman vuoden tauon jälkeen taas kodinhoitohuone.


Luksusta on mysö, että oven voi sulkea myös perässään ja sinne voi jäädä hyvin pyykkivuori odottamaan parempaa päivää, aikaa ja motivaatiota. Poissa silmistä, poissa milelestä :)

Nyt kyllä pesen pyykkiä ja silittelen ilomielin, onhan ikkunan näköala entiseen ikkunattomaan khh:seen verrattuna  mitä parhain. Entisessä khh:ssa meillä oli kiinteä silityslauta, nyt en huolisi mokomaa mistään hinnasta. Tämän voi siirtää vaikka terassille, kun säät sallivat.

2 kommenttia:

  1. Ovi on kodarissa ihan parasta :D Meillä kaatuu nytkin pyykkikasat niskaan, mutta ovi kiinni ja siisti yleisvaikutelma :D

    VastaaPoista
  2. Jep ja meillä käytetään nyt näillä kurakeleillä sissäntulona tuota kodaria ja ah, mikä helpotus, kun se kura ja santa jää sinne :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.