tiistai 12. huhtikuuta 2011

Esittelyssä portaat ja kaiteet
Portaat saivat viimeviikon aikana viimeisen silauksen eli askelmiin laatat. Laatta ja porrasjärjetelmä on erittäin onnistunut ja kaiteet ah, niin ihanan yksinkertaiset, vaikka vaikea pitää puhtaana lapsiperheessä.
Ja toisesta kuvakulmastaT Y K K Ä Ä N !

12 kommenttia:

 1. On kyllä todella upean näköistä! Lasikaide on kyllä varmasti haaste lapsiperheessä, mutta eihän ne lapsetkaan onneksi ikuisesti lapsia ole! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Saila ;)

  Onneksi, ja tätä nykyään aika monessa uudisrakennuksessa lasikaiteita on ollut nähtävillä, joten kaipa ne lapsetkin siihen tottuu. . . tai ainakin oppii ajanmyötä (elättelee toivoa).

  VastaaPoista
 3. On kyllä hienot!

  Noita meidän pääsuunnittelija/arkkitehtikin ehdotteli mutta mutta...

  Otettiinkin ton tapaisesta kaiteesta pari tarjousta, kun tuntui ettei mistään löydy sellaista metallista minkä tahtoisimme tai tekijöitä ei saanut tännne ja toi oli ainut mikä olisi mahtunut siitä "reidestä" kiinni niin kaponen se meidän aukko... ja onhan lasi ihana ja ilmava, mutta tiedän että näiden pienten ja koiran kanssa olisi se ihanuus karissut ja mulle tullut harmaita hiuksia jatkuvasti "lääpityistä" laseista ;)

  Teidän betoniseiniä ihailen isosti! No hankin mäkin hieman betonia kotiin tai lähinnä pihalle... Ulkotulien "jalustat", makeet ja edulliset Plantagenista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näihin on tyytyminen, kun niitä betoniportaita en sitten saanut :(

   Helpotusta lasien pyyhkimiseen on, kun hankkii ulkopuolista apua ;) Meillä nuorin pian seitsemän, joten osaa jo kulkea ilman lasien klähmintää.. .opastaa jopa ystäviään, että ei saa koskea lasiin :D mistä lie oppinut? Sitä vastoin tuon koiran märkiä nenän jälkiä on sitten sitäkin enemmän :/

   Poista
 4. Joo apuja voi hankkia... mutta ei joka päiväksi ja monta kertaa päivässä ;) Nyt tosiaan täällä väliaikaisessa lasiseinä ja lasiovi eteiseen... ja sen saisi pyyhkiä monen, monta kertaa päivässä -en jaksa oon luovuttanut, pyyhin ennen vieraita ;)

  Ja totta kyllähän lapset kasvaa ja oppii... samalla opettaa ystäviäänkin!

  Jannekin lähetti terveisiä, että onpa upea talo ja hienot portaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, muistattehan kutsu on voimassa jos Naantaliin eksytte ensikesänä :)

   Oppii ne ja ONNEKSI!

   Tunnustan olen perfektionisti ja inhoon likaa ja koirankarvat on niistä numero 1, silti meillä on aina ollu koira ;)

   Ennen vieraita pitää olla just niin tiptop, että lattialtakin voi syödä (ja oon ihan tosissani). Onneksi voin heittää tän neuroottisuuden myös huumorilla kaikille ystäville, kotona ne ei ota tätä ikinä huumorilla, jostain kumman syystä?!?

   Poista
  2. Naurattaa!!! Neuroottisuus -olisko joku vaakojen juttu?

   Koirankarvatkin sama ja silti meilläkin aina ollut koira... Sohvakin piti viimeks ostaa nahkaisena ja sellaisilla tyynyillä jotka saa irti, että joka paikasta helppo puhdistaa/imuroida :) Mut täytyy kyllä sanoa et nyt näiden pienten kanssa, väliaikaisasuminen, koiruus, koulu, rakentaminen, raskaus etc. on tehnyt tehtävänsä -en jaksa ihan niin paljoa enää välittää... mutta odota kun päästään omaan kotiin ja kaikille on omat paikkansa ;)

   Poista
  3. Tää haaveilee hei just nahkasohavsta ;)

   Oot ihan oikeassa SIPERIA kasvattaa eli mekin pari vuotta (asumisoikeusasunnoissa, lue = asumisoikeushirviöissä) ja pikkaisen pisti asiat eri järjestykseen.... mutta mutta oma koti, ON OMAKOTI ja siperian opit on taakse jäänyttä. Toki tunnustan olevani nykyään "helpompi" kotihirmu... Se vaan on niin, että viihdyn puhtaassa kodissa ja en todellakaan nauti jos niitä koirankarvoja on. Imurointi kerran päivässä pitää mielen "virkeänä" , kait?

   Poista
 5. Täällä googlettelin lasikaidetta ja tietenkin täältä löytyi vastaava - ilman käsijohdetta! Kauniin yksinkertaista! :) Harmin paikka tavallaan kun blogiin ei tule enää uusia päivityksiä..sehän tarkoittaa sitä että raksahommat on saatu päätökseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän nuo on saatu päätökseen :) FB:n puolelle siirryin, lähinnä kuvia silloin tällöin laittelen sinne siustuksesta diy-jutsuista tai muusta :) Toki onhan tämä blogi vielä auki , vaikka ns. "vanhaa" tekstiä.

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin.