tiistai 5. huhtikuuta 2011

Elämää betonitalossaOlemme asettuneet taloksi, jos näin voi sanoa. Toki muuttolaatikoita ja jätesäkkejä (täynnä vaatteita) löytyy vielä sieltä täältä, mutta  muuten ollaan asetuttu.Vielä täytyy keittiössä avata muutama kaapinovi ennen kuin etsimä/tarvittava tavara löytyy :) Ja kaikkea, kun ei ole vielä ehditty laittamaan niihin kaappeihin on tavara pahimmassa tapauksessa "jossain" pahvilaatikossa.


Kodinhoitohuone on kesken ja se tuottaa ainakin minulle harmaita hiukusia. . .  kohta loppuu puhtaat vaatteet !!!!
Vuorokaudessa on selvästi liian vähän tunteja ja untakaan ei ehdi riittävästi saamaan.  Alla oleva kuva illan jo pimeytyessä olohuoneesta päin (puhelimella otettuna, kamera on JOSSAIN).Aamut ovat alkaneet kahvikoneen pörinällä,  "oma" tekoista lattea, voisko paremmin aamut enää aloittaa :)

HUPS ! kuva unohtu, no laitan sen nyt jälkikäteen :)
8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Tuntuu varmasti ihanalta herätä aamulla uudessa, ihanassa kodissa. Ja kesäkin on tulossa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kristiina. Kyllä uni maittaa ja aamulla ei tee ylös nousukaan tiukkaa, vaikka 06:00 on herätys rakasmiesten saapuessa 06:30, mutta mielelläni nousen, että saadaan kaikki valmiiksi. Uskon, että 2 viikon päästä raksamiehet tekee jo täydellä tohinalla ulkohommia.

  VastaaPoista
 3. Oi,sisäpuolella näyttää "mielenkiintoiselta" :) eli ihanalta! Onnea uuteen kotiin. Mielenkiintoinen blogi sulla!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Koti Rakentuu, niin ei ehkä ihan sellainen "normi" mihin ollaan totuttu, vaan aika paljonkin erillainen :D

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen upeaan kotiin! Kuviasi (oli ne sitten kännykällä tai oikealla kameralla otettuja) on ilo katsoa. Kiitos, että jaat niitä mielle.

  VastaaPoista
 6. Heippa Anne! Me kirjoittelimme jo sähköpostia tässä hetkinen sitten koskien teidän kotia. Nyt en löydä osoitettasi mistään, jaiks. Viitsitkö laittaa uudelleen...? lamaraya84@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Isoin urakka on jo siis takana, onnea uuteen kotiin! Kiitosta blogillesi löytyy osoitteesta http://nakoisiakulmia.blogspot.com/.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Hanna tunnustuksesta ja vatsaaan hetimiten kun ehdin :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.