keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

B e t o n i t a l o -blogi muuttuu
- e l ä m ä ä b e t o n i t a l o s s a -blogiksi

Blogin nimi muuttuu, RAKENTAMINEN on vähenemään päin (onneksi). Toki pääsette jakamaan kanssani ulkona tapahtuvaa ulkoseinäelementtien asennusta ja piharakennuksen edistymistä ja sisustamista, niin ja onhan pihatyöt, terassit ja kaikki vielä tekemättä, joten ohella varmasti myös niistä.

Nyt jatketaan matkaa uudella lifestyle blogilla

- e l ä m ä ä - b e t o n i t a l o s s a-  


Kotiuduttu on paremmin kuin hyvin, "raksa" on tuntunut kodilta jo pitkää ja paikka(tontti) tuntui omalta heti ensitapaamisella. Me muutettiin paikkakunnalle noin tarkalleen vuosi sitten. Edellinen kotikunta/asuinpaikka on noin 30 km päässä ja muuta ei olla kaivattu, kuin sukulaisia ja onneksi heitäkin näkee lyhyestä välimatkasta johtuen. Eihän oikeastaan tämä näkeminen ole muuttunut mihinkään. Toki vanhalle paikakunnalle jäi ihania naapureita ja ystäviä, mutta mikään yhteydenpito ei ole paikkakuntaan sidottua, joten paljon ollaan tekemisissä edelleen, jos ei livenä, niin ainakin sähköpostin ja facebookin kautta. Se oli jännä fiilis, että heti ensimmäisestä aamusta lähtien, kun täällä  herättiin oli kuin kotiinsa olisi tullut. Meren läheisyys, upea luonto, ihmiset, kaikki!

Nauravat budhat toivottavat hyvät huomenet yläkerran wc-tiloissa!

Nauravaa buddhaa sanotaan myös onnen buddhaksi, Hoteiksi tai Pu-taiksi. Kiinassa hänet tunnetaan ”hän, joka on rakastava ja ystävällinen”. Naurava Buddha juontaa juurensa kiinalaiseen zen-munkkiin, joka eli yli 1000 vuotta sitten ja josta tuli merkittävä osa buddhalaisuutta ja shinto kulttuuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit viestin.