perjantai 8. huhtikuuta 2011

6-vuotiaan tytön huoneen sisustusMeillä 6-vuotias pikkuneiti on ollut pienestä pitäen hullaantunut hevosiin. 3-vuotiaasta asti hevosen selässä viihtynyt. Tämä heppa juttu on meillä isän ja tyttären juttu. Se on ollut niin ja tulee varmaan aina olemaan, sillä minä en ole mikään heppaihminen ollut ikänäni. No, ehkä sekin päivä voi tulla, vannomatta paras.

Heppatapetti oli ensimmäinen ja ainoa vaihtoehto tyttären huoneen tapetiksi. Onhan noita heppatapetteja & HEPPATAPETTEJA. . . Jännä miten maku lapsellakin muistuttaa hyvin paljon vanhempien makua. Jopa lempiväri on valkoinen sen iänikuisen vaaleanpunaisen sijaan. Tykkään itse hyvin yksinkertaisista asioista, suoraviivaisuudesta ja minimalismista. Minusta lastenhuoneessa riittää, että lelut tuovat värin ja ne saa kaapin taa piiloon, kun ON rauhoittumisen aika.
Koiralamppu tilattin kaunis pinei elämä -blogin kirjoittajan Annen nettikaupasta,  lamppu valaisee pikkuneidin huoneessa vaikka läpi yön, ihanaa pehmeää lempeää valoa. Kyllä kelpaa neidin nukkua makoisia uniaan kera muumilakanoiden.


Päiväpeitto luonnolliseti valkoinen, sängylle pehmeyttä ja ripaus romantiikkaa ruusukuvioisilla sisustustyynyillä.
Lintukoukut odottavat seinälle pääsyä, tsirp tsirp . . . .


Mukavan keväistä viikonvaihdetta!

9 kommenttia:

 1. Moikka,jostain ihmeen syystä löysin tämän blogin vasta nyt! Talostanne tulee todella kaunis, samoin lastenhuone on ihana näyttävine tapetteineen. Olen niin samaa mieltä siitä, että lastenhuonekin saa ja voi olla pelkistetty, lelut (joita joka tapauksessa joka puolella on) ja tekstiilit tuovat siihen kuitenkin lämpöä ja elämisen näköä. Mitä matskua muuten on teidän saunan paneelit? Tosi hyvän näköistä ja nähdäkseni juuri sellaista kuin mäkin etsin, eli ei kummempia viisteitä noissa laudoissa? Tervetuloa tsekkaamaan myös meidän blogi; http://villahedda.blogspot.com/ Meillä projekti vasta ihan aluillaan.
  t. mia

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mia, ja tervetuloa!

  Tuun piipahtamaan ja onnea rakennusprojektiin!

  www.lumilaude.fi löytyy varmaan tietoa saunan paneelsita. Meidän saunan toteutti oma isäni, mutta mallia on otettu tuolta lumilauteiden sivuilta.

  Tässä kopsattua tietoa heidän sivuiltaan:

  Yksityiskohtaisesti viimeistellyssä Arkk Line -laudemallistossa yhdistyvät pelkistetty skandinaavinen muotoilu sekä saunomisen nautinnollisuus.

  Erikoisleveällä laudelaudalla toteutettu lauderatkaisu on minimalistisen selkeä ja rauhallinen. Monet kiukaat on mahdollista integroida alalauteeseen, jolloin koko saunan peittävällä alalauteella saunatilasta saadaan tilava ja samalla turvallinen.

  Lauteet valmistetaan 140 mm leveästä jättiläistuijasta, jonka kestävyys saunassa on huippuluokkaa".

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno heppatapetti. Tuollainen menee pitkään, toisin kuin jotkin muut heppatapetit..

  VastaaPoista
 4. Toi tapetti on kyllä aivan ihana!
  Meillä oli aikoinaan todella iso(160*80) valokuva musta estekisoissa.Mua niin harmittaa kun isäni hävitti sen suutuspäissään aikoinaan.se olis meillä ihan satavarmasti seinällä edelleen.valkonen hevonen...ja silleen:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jaunde, eikö, niin minustakin ;)

  Katti kiitos, no olipa kurjaa käytöstä isältäsi, mutta ainakin se säilyy ikuisesti muistoissa :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis lastenhuone, ihanaa että teidän tytölläkin on jo selkeä maku. :)
  Tästä sai kivoja vinkkejä itsellekin, pähkäilen omassa blogissani sisustusjuttuja muun muassa parin kuukauden päästä syntyvän vauvamme tiimoilta.

  Tervetuloa vierailulle: http://villamvilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Hei Rouva M ja kiitos :) Tulen vastavierailulle!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.