torstai 3. maaliskuuta 2011

Vesiputket

Kaupungin miehet ovat maanantaista asti yrittäneet paikantaa jäätynyttä kohtaa ja avata vesijohtoa. Ilmeisesti koko päättyvän tien runkoputki on päästä jäässä. Saas nähdä miten pitkälle kaivuri joutuu tien avamaan?
Aina parjataan kaupungin työnteijöiden työmotivaatiota ja kyllä täytyy tunnustaa, että ei se kauhean motivoituneelta tunnu. Maanantaina kävivät siis toeamassa sen minkä me jo tiesimme, että ei ole meidän putket jäässä, vaan ongelma alkaa kaupungin puolelta. Tiistaina olivat klo: 8.00 jälkeen kurvanneet pihaan ja avanneet muutaman kannen tien päässä. Klo. 9.00 minun  tullessa paikalle olivat JO ehtineet kahvitauolle. Miten noudattavatkin NIIN tarkkaan lakisääteisiä taukojaan.
No, onneksi meillä on työmaalla raksaporukalla hieman eri työmotivaation omaavia tekijöitä. Hehän tulivat töihin kanisterit täynnä vettä, tällaisesta minä pidän.

Keskiviikkona kaupunginmiehet saivat jotain jo aikaseksi. Tänään meille kuulemma tulee vettä, olivat irroittaneet vesimittarin ja jättäneet meille veden juoksemaan, että ei menisi enää jäähän. No onneksi ei tarvitse maskaa tuota hukkaan menevää vettä.

Villa-Annessa kaikki taas hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit viestin.