lauantai 26. maaliskuuta 2011

Tyttären huoneen tapetti seinässäJa kyllä sitä on odotettu, mutta voi että, miten minäkin huokailin sen kauneudesta. No nyt on tyttärellä kauan unelmoitu "mun ikoima hevonen".  Ja kuten kuvasta saattaa ilmetä, se on niin rakas heti ensisilmäyksellä.

Mitää muuta meille, sitten kuuluu. Ai niin parkettia on asnnettu nyt kumpaankin lastenhuoneeseen ja hyvältä näyttää sekin. Väliovet ovat saaneet painikkeet.

Perjantaina pihalle saapui myös alkuviikosta asennettava porras järjestelmä. Kyllä kait tämä tästä, vaikka epätoivo meinaa vallata mielen, niin monta asiaa on vielä kuitenkin tekemättä ja oma jaksaminen alkaa olla enemmän kuin koetuksella.

Sunnuntain pyhitämme sukulaisille ja pidämme ansaitun lepopäivän kaiken tämän kaaoksen keskellä. Jos jotain saisin toivo, niin se ois edelleen tuo ilma, eikö se vois jo muuttua sinne keväisempään suuntaan.

mutta näillä mennään eteenpäin, sanoihan niin mummokin lumessa :)

15 kommenttia:

 1. KYLLÄPÄ ON HIENO!!! Aivan mahtava tapetti. Mistä muuten tilasit? Meidän pitäs vessaan teettää valokuvatapetti. Mutta me kartoitetaan vielä eri valmistajia.

  Ihan huippurakas seinä!

  VastaaPoista
 2. KIITOS <3

  ylättynyt olin, että noin hyvä kuvan laatu, eli ehdottomasti laadukastuote.

  Tilattiin www.photowall.fi aavistus pienempänä kuin seinä, saatiin näin kuvalle "raamit".

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea noi raamit. Kyllä kutkuttas päästä vierailulle teitin taloon :D

  VastaaPoista
 4. Ajattelin, että tulee liian tunkkainen tai ahdas vaikutelma jos ihan seinästä seinään tapettia laitetaan, valkoinen pitää seinän raikkaana... kiva, arkkitehti oli sitä mieltä, että talosta tulee paikkakunnan "turisti" nähtävyys, että voimme alkaa perimään sisäänpääymaksua :D no mikäs siinä sanoin! Ei kai sillä ole väliä miten sitä lainasa pois maksaa :)

  VastaaPoista
 5. Wau, on kyllä mahtavan näköinen seinä! :)

  VastaaPoista
 6. Mielettömän ihana!! Vau. Meillä kun keskimmäinen näkis ton... :D Täytyypä muistaa tuo osoite!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Onnenhippuja ja Rilla! Mä toistan itseäni, mutta tapetti oli kyllä positiivisesti iloinen yllätys laadun suhteen, suosittelen.

  Vanhimmalle tyttärelle olen suunnitellut piharakennukseen saman valmistajan tapettia New Yorkista . . . Isoin neiti palailee kesäkuussa vaihto-oppilasvuodeltaan New Yorkin osavaltiosta. Tapetti on sellainen mustavalkoinen missä on mooonta keltaista taksia, käykääpä kurkkaamassa. Muuten ajattelin sisustaa yksiön valkoisella, mustalla, ehkä harmaalla ja keltainen väri sitten tehosteena esim. Lampuissa ym. Noh, saatte nähä sitten, kun olöaan siinä vaiheessa. . . Ehkä toukokuussa...

  VastaaPoista
 8. Valokuvatapetilla saa kyllä tehtyä näyttäviä seiniä ja kuvakin on hieno! 12v tyttö meilläkin haluais heppakuvan seinälle ja ollaan mietitty että tehdäänkö maalaamalla vai tapetilla. Jääkös toi ikkunaseinä betonipinnalle noin vai...kun toi parkettikin on jo asennettu?

  VastaaPoista
 9. Juu, kyllä jää. Oikeastaan kaikki valetut seinät jää betonipinnoiksi. Betoniseinät on käsitelty betonin kyllästyaineella.

  VastaaPoista
 10. Ihna ja koskettava tuo eka kuva <3

  Sunnnuntaiterkut Tukholmasta :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Natjale, ja ihanaa sunnuntai-iltaa teille!

  VastaaPoista
 12. Huikeeta! Olen erittäin ihastunut valintoihinne :) Kiitos kun toteutit toiveeni ja laitoit lisäkuvia ;)

  VastaaPoista
 13. Mikä mikä tämä piharakennus on, siitä tulee mahtava!

  VastaaPoista
 14. Kertoisitko ystävällisesti lattiamateriaalin, (vielä kerran) yritän etsiä sitä oikeaa! ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.