perjantai 11. maaliskuuta 2011

" R Ä P S" "R Ä P S"

Oli  P A K K O  käydä räpsimässä muutama

K U V A töiden jälkeen talolla,

ja toki tarkastamassa työn jälkeä ! ! !

Si sikyllä se  k e i t t i ö sieltä

pikkuhiljaa alkaa

kuoriutumaan. . . 
niin turhaan, aivan turhaan vai miten se Hallikainen muinoin lauloikaan, kävin siivoamassa torstai iltanamutta  H U O M E N N A  taas raksalle siivoamaan, tai kait sitä melkeen voi jo kutsua kodiksi? 

KEITTIÖKIN  J O !
K E I T T I Ö on kodin 

6 kommenttia:

 1. Teidän keittiöstä tulee varmasti upea. Joskus itsekin haaveilin tuollaisesta kokonaisuudesta kuin tuo ylin kuva, Innolla odottelen lisäkuvia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna, upea ja ihana se on toiveissa :)

  mutta näyttää nyt niin pieneltä kun on yhtä suurta tilaa kaikki ruokailutilan ja olohuoneen kanssa, mutta kaipa se pienuuskin siitä katoaa, kun saadaan kalusettettua eli muutettua.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se muuttuu isommaksi tilaksi kun kaikki on valmista. Minäki ajattelin silloin kun ei vielä valmista ollut, että eihän me mahduta tänne ei sitten ollenkaan, mutta nyt valmiina sitä huomaa, että tilaa on todella paljon. Se silmä jotenki hämääntyy keskeneräisessä tilassa. Usko minua :)

  VastaaPoista
 4. No hyvä, niin vähän arvelinkin. Luulisi, että käy juuri päinvastoin, kun täyttää tilan huonekaluilla, että se pienenee, mutta se taitaa olla juuri päinvastoin :)

  VastaaPoista
 5. Hei upeelta näyttää!!!! tuo tunne on niin tuttu mutta kunhan saatte valmiimmaksi hahmoitatte tilaa nii paljon paremmin ja se alkaa näyttämään siltä miltä oli tarkoituskin.

  Lisää kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kiitos RUMBO! . . . juu ensikuussa autaan jo... ja keitetään aamukahvit kahvikoneella :)

  Kuvia tulee, mutta vasta ensiviikolla, kun asentaja palaa taas ruotuun. Ihmeellisä tyypejä, kun haluavat pitää viikonlpout vapaina ? ! ?

  Mä en olis malttanu, mutta kun ei parane ite sekaantua asennushommiin, niin pakko malttaa odotella alkuviikkoon.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.