tiistai 29. maaliskuuta 2011

Portaat asennettu


Tästä kakusta kaikki alkoi.


Jännitystä oli ilmassa, kun ajelin työpäivän jälkeen raksalle. Mielessä pyöri monta asiaa mitä on voinut tapahtua asennettaessa portaita. Hermosruneena ajoin pihaan. Puristin silmät tiukasti kiinni ennen kuin astuin sisään. Joo-o, ensin nopea vilkaisu, lasit ehjät, keittiö ehjä, huokaus, sitten tarkempi tutkinta, kaikki hyvin ja lopputulos näyttäää tällä hetkellä tältä.

Kuvassa sinieset suojamuovit vielä suojaamassa askelman etureunaa.

Tänään asennetaan portaiden lasikaiteet ja lasikaiteet makuuhuoneeseen ja käytävään.  Huokaisen helpotuksesta, kun näen kaikki lasit ehjinä paikallaan.. Sillä silloin ei ainakaan ole kaiteista ja portaista kiinni muuttoluvan saaminen. Askelmat on kyllä vielä laatoittamatta, mutta se tuskin on este muuttamiselle.

Keskiviikon pidän vapaata, menen raksalle siivoamaan (ihan kun en sitä olisi jo tarpeeksi tehnyt). Näin tämä viikko taas etenee saman malliin kuin aikaisemmatkin eli raksalle, kämpille, raksalle, kämpille, mutta kohta se R A K S A on oikeasti kotimme. Vähiin käy ennen kuin loppuu . . . uneton yö takana, pitäs silti jaksaa raahautua työpäivän jälkeen vielä siivoamaa. . . ja huomenna uudestaan!

Postilaatikko, check
Roskis, check
Talonumero, check

M I T Ä    V I E L Ä ?

2 kommenttia:

Kiitos, kun jätit viestin.