maanantai 14. maaliskuuta 2011

Pahvilaatikot auki ja keittiö koneeet esille


Kaikki koneet Miele (ei viinikaappi)


1. Keraaminen induktioliesi
ICE Brilliant White 2. Brilliant white mikroaaltouuni3. Brilliant white monitoimiuuni4.Brillinat white kahviautomaatti5. Brilliant white lämpölaatikko x 2


ps, kaikissa kahvoissa vielä sininen suojamuovi

Koneita löytyy toki vielä lisää, mutta ovat ns. integroituja eli niihin tulee kalutseovi.  IP-Cantina oli ainoa viikaappi malli, mihin onnistuu samaan kalusteoven kakki suomessa muut myyävät mallit ovat lasiovellisia.

 2 kpl integroitavia jää/pakastinkaappeja

1 kpl integroitava astianpesukone

sekä 1 kpl Savon tasoon upotettavia liesituulettimia.

 Lauantaina ja sunnuntaina 9 tuntia purkamista ja siivoamista, saldona vuori pahvilaatikoita ja kaksi ISOA jätesäkillistä styroksia sekä  armoton päänsärky, joka kaasi minut seitsemältä sänkyyn. Reilu 12 yöunet takana hieman hutera olo vielä, migreenin jälkmainikeja.
Mutta kyllä se taas tästä.

Uusi viikko ja uudet kujeet!

5 kommenttia:

 1. Aaahhh, huokaan täällä ihastuksesta! Hulluna kodinkoneisiin ja sinulle tulee kodinkonetaivas :D!!!

  Todella laadukkaita ja onnistuneita konevalintoja, uskoisin ainakin. Noilla porskuttelee monen monta vuotta etiäpäin.

  Me harkittiin viinikaappia muutama vuosi, tuolla "Juuroopassa" tuli omistettua niin paljon viinejä. Nyt olisi tyhjillään kaappi :D.
  Tykkään kuitenkin ideasta tosi paljon ja ehkä vielä ostankin sellaisen, eivät ole niin kalliitakaan nykyisin. Saksasta olisi saanut tosi edullisesti ihan paikallisesta "Prismasta" (Real- niminen kauppa).

  Tila on tosin se ongelma meillä.

  Mutta tosiaan, kohta pääset kokkailemaan ja leipomaan :). Iloitsen täällä kanssasi, ihan kuin omia laatikoitani oisin availlut :D:D:D

  VastaaPoista
 2. Päänsärystä huolimatta, minulla oli eilen sellainen olo, kuin lapsena joulupaketteja AVAILLESSA. Kapia tätä voi eräänlaiseksi hulluudeksi tituleertata :)

  Makasin onnellisen autuaana pahvilaatikko pinon päällä käyttöohjekirjoja selaillen, ei hullumpaa ajattelin ihan kuin lapsena aurinkoisella niityllä. . . (päänsärky hieman kaittasi nautintoa, mutta melkein sain ajatuksen voimalla se kaikkoamaan, kunnes tulin kotiin ja aloin oksentamaan. . . )

  VastaaPoista
 3. OI, toivottavasti voit jo paremmin?! Migreeni?
  Itelläni särkee ja päätä, aamusta alkaen, flunssa ei vieläkään ohitse :(

  Minusta tuntuu, että oli PAREMPAA kuin jouluna :D, availla noita paketteja, onhan se taas askel etiäpäin valmiiseen kotiin :)

  Mukavaa päivää :)!!! ... tarttee varmaan mennä pyykkiä laittelemaan kaappeihin. Phuuh.

  VastaaPoista
 4. Pää ei enää särje, nyt on vasta aivan sekaisin, mutta PÄÄasia että särky on pois. . . näitä migreenin jälkimaininkeja mitä mulla tulee aina, kun pääsee kohtaus oikein pahaksi. . . mutta hei ei oo ollu moneen vuoteen, joten luulin jo päässeeni koko vaivasta. Kaipa se on tää stressi ja sen aiheuttama unen puute 1+1=2 jne. . . kaikki vaikuttaa kaikkeen. . .

  Juu, ihanaa oli ja parempaa kuin jouluna :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.