torstai 10. maaliskuuta 2011

P Ä I V Ä N S A L D OSiivottu ja puunattu alakerran lattia siltä osin mihin keittiö asettuu. Muuta en olisi mahtunut/pystynytkään puunaamaan, kun keittiön kaapit ja kodinkoneet vievät suurimman osan alakerran muusta lattiapinnasta.Nyt kelpaa keittiöasentajan tulla huomenna asentamaan kaapistot kohilleen :), kun lattia on puunattu varta vasten. Tyhjä tila täyttyy toivottavasti keittiökalusteilla.

 Saunasta puuttuvat vielä lauteet, kiuas ja saunan ja kylpyhuoneen erottava lasiseinä/ovi


WC-istuimet tulee ensiviikolla. Muut vesikalusteet haetaan perjantaina tai lauantaina, joten ne on paikallaan ehkä ensiviikon aikana. Väliovet ovet tulleet, mutta ei vielä haettu, haetaan vasta ensiviikolopussa.  Ensiviikolla saattaa talolle tulla myös portaiden reidet. Khh:n ja makuuhuoneiden kaapistojen haku siirrettiin seuraavalle viikolle, samoin parketti.

Ensikuussa pitäisi jo olla tähän aikaan muutama nukuttu yökin takana. Kiireiset ja stressaavat viikot edessä, joten blogin kirjoittelu saattaa vähentyä.


2 kommenttia:

  1. Niin ihania odotuksen aikoja teillä :)!!! Katso nyt Anne, sitä tulosta alkaa syntymään, vaikkei vielä hetki sitten siltä tuntunutkaan. Kohta, ihan kohta... :D

    Lämmöllä,

    Tanja

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tanja <3 .. . ehkä se on sivusta seurattuna ollut h i e m a n nopeampaa tämä edistyminen. Aikaa unelmasta toteutumiseen on mennyt reilu kolme vuotta. . . Niin se aika rientää ja sitä kun ei pysäytä mikään. . .

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.