perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kylppärikalusteita ja mutinaa. . .Niin, niitäkn siis jo paikallaan pikkuhiljaa. Likaisena, mutta paikallaan. . . Ehkä pian myös vesikalusteet (elää toivossa).


Kuva 1. Yäkerran wc-tila
(tuoa valkoinen teippi ei kuulu seinälle, mikälie?)


Kuva 2. Kylpyhuoneen kalusteet
Ja sitten sitä mutinaa .  .  .

Kerroinkin joskus meille asennetuista ikkunoista ja siitä, että yksi isoista ruuduista oli mennyt asennuksessa rikki. No, se ruutu vaihdettiin parin viikon sisällä eli hienosti homma hoidettiin. Mutta sitten, meille jäi keskelle pihaa seisomaan lasinkuljetusteline sellainen rautainen ja painava, johon myös hajonnut iso lasiruutu oli fiksusti kiinnitetty. Kohta kolme kuukautta pihalla seisonut teline on ihmetyttänyt meitä ja siitä pariin otteeseen ollaan soiteltukkin, että kelle se kuuluu ja voisko sen hakea pois. . . Eilen menimme töiden jälkeen raksalle, ja mikä siellä odotti, hajoiettu lasi ilman telinettä. Siis tuo lasi oli aivan "ehjä" silloin kun se oli kiinni telineessä   (yhdellä puolen metrin halkeama tai säröksi sitä lasissa taidetaan kutsua). Teline näköjään kelpasi, mutta säröllä olevalle lasille ei ilmeisesti ollut käyttöä. Mutta TÖRKEETÄ rikkoa ja jättää tuhannen palasen  pirstaleina lasi sitten tuohon pihalle, suorastaan hengenvaarallista näillä liukkailla keleillä. Ja meidän neiti kielloista huolimatta ehti sitten koskeakkin ja nyt on sormenpää auki :(

Mielenkiinnolla odotan miehen soittoa, kun on tänään tiedustellut asiaa. Eilen ei ketään enää viiden aikaan vastannut puhelimeen, on varmaaan kaiken kuuluisa selitys asialle :( me not like !

edit: teline oli tosiaan näillä keleillä jäätynyt kiinni joten kuljetuslikkeen kuski oli "nyppäissyt" telineen irti sitomalla sen autoon kiinni, noh mitä muuta voi odottaa säröllä olevasta lasista, että se hajoaa tuhannen sirpaleiksi sellaisesta. NOH, tulevat tänään sitten siivoamaan jälet, vaikka kuski ei kyllä ollut ilmoittanut mistään mitään.

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!

  No jopas oli toimintaa ja eiköhän tuon kuskin sen verran ois pitäny ymmärtää, että miten tuossa hommassa tulee käymään.. ei ilmeisesti ollu mikään järjen jättiläinen :(

  VastaaPoista
 2. Hei, miun on monta kertaa pitäny jättää kommenttia käynnistäni. Nyt otin itseäni niskasta kiinni... :)

  Teillä kyllä näyttää todella hyvältä, tykkään! Erityisesti tykkäsin teidän saunasta! Oliko siinä jättiläistuijaa myös lauteet?

  Mielenkiinnolla jään odottamaan, miltä valmis talo näyttää...

  VastaaPoista
 3. Onnenhippuja: Kiitos! No ei ollunna ei, mutta pääasia, että tulevat tänään siivoamaan ja onneksi siellä ei pimeään aikaan liiku ketään, että ei käy suurempaa vahinkoa. Kyllä minulla ainakin lähti mieleikuvitus laukkaamaan ja mietin jo, että minkälaista jälkea siihen sirpalekasaan kaatuminen olisi aiheuttanut. . . ja millä ne NE kaikki sirpaleet sieltä saa edes siivottua, kun on lunta?

  Enia: Kiitos, juu sanuan on jättiläistuijaa seinässä paneelia ja lauteet lankkua. Tuo paneeli ja laude on ns. uutta mallia eli leveämpää ja paksumpaa mitä ennen on saanut.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on sitten touhua ollut! Hyvä että vaaditte siivoamaan. Äly hoi mitä toimintaa.

  VastaaPoista
 5. Älä muuta sano, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Nuorimman sormikin jo parantunut :9

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.