keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

HOUSTON, we have a problemNimittäin, mies hoiti hienon ja teknisen allashanan keittöömme (merkki  M O R A)!

Minä hoidin keittiömyyjän kanssa kaiken muun. Ja mitä siitä sitten tulikaan? Ei sovi meille kahta kokkia  keittiöön :) Hana kyllä toimii, mutta siinä ei ole ASTIANPESUKONE liitäntää.No mitä siitä, voishan se olla erikseenkin. JUU, mutta kunnenmää tiänny, että sit ei ooo hanassa, niin nytte ei oooo sit missää.....

Voihan rähmä!

No TOIVOTTAVASTI saamme saarrekkeen tasotoimttajan käymään meillä poran kanssa, ei viittis kauaa tiskata käsin. . .

Keittiöliikkeen edustajan kanssa tänään rehvit, joten ehkä saan heti vastauksen ongelmaan.

mutta näinhän sanontakin kuuluu, "mitä useampi kokki sitä huonompi soppa"!

Ja tätä soppaa (lue sotkua) katsoessani meinaa tulla itku, kun mä niin siivosin viikonloopuna.

Itku "pitkästä" (lue lyhyestä) ilosta, sillä meillä näyttää TAAS tältä, :(
Lattia täytetty kiinteilläkaulusteilla (liukuovikaapistot ja khh:n kaapit) ja parketilla.

Mää niin toivoin, että tämän olis jo voinut operoida vierastalosta käsin, mut eip, liian pitkä matka kävellä raksamiehistä. . . mää oon NIIN väsynyt tähän epätoivoiseen asiaan, pitää homma HANSKASSA & NURKAT SIISTINÄ !

ps. mää en ainakaan ikinä enää rakenna


5 kommenttia:

 1. Kyllä se kuules siitä. Ja ihan varmasti saatte reiän liitännällälle. meillä oli ongelmia löytää sopivan hieno hana liitännällä, mutta sitten löytyikin aika huokeella ihan jees.

  VastaaPoista
 2. Kiitos RUMBO, joskus ei vaan jaksa pienintäkään vastoinkäymistä. . .

  VastaaPoista
 3. Heippa Anne,

  aivan ihana ja upea koti teillä - nauttikaa joka hetkestä. PIti vielä kysyä sinulta tuosta keittiön hanasta, onko ollut toimiva? Olin yhteydessä Moraan ja sieltä koitin hiukan tuosta tekniikasta kysellä, ts. onko sitä sujuva käyttää. Saako nopeasti vaihdettua kylmästä kuumaan ja toisinpäin? Mitä etua mekaaniseen vipuun verrattuna : ) ?

  Kevätterveisin Hanna

  VastaaPoista
 4. Hei Hanna ja kiitos. Kyllä täällä nautitaan, minkä ehditään. Hieman tuota päänvaivaa ja rahareikääkin vielä. Hana on meillä miehen hanknta. Yllätys yllätys teknisyys kiinnosti. Mutta itse voin sanoa, että hana on toiminut moitteettomasti, kylmän ja kuuman veden vaihtelussa hana vaatii ehkä +ja- napista painamista jonkun aikaa ennen kuin todella kuumaa tai kylmää vettä tulee, mutta en tiedä johtuuko se ennemmän lämminvesivaraajasta vai hanasta. Ja toki manuaalinen hanakin saattaa yhtälailla joutua valuttamaan kylmän tai kuuman puolella vettä ennen kuin todella kylmää tai kumaa hanasta tulee. Mitään ihmeellistä hanasta en osaa sanoa, toki on hyvä, että hana irtoaa pidikkeestä. Allas on näin helpompi pitää puhtaana.

  Toivottavasti nämä asiat jollain lailla auttoivat hanavalinnassa, muistuttaisin vielä, että hanaan ei saa astianpesukone liitäntää vaan se pitää asentaa erikseen pöytälevyyn.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anne nopeasta vastauksesta!
  Hana on kyllä hyvännäköinenkin ja varmasti tuon irrotettavan juoksuputken osalta se on tosi käytännöllinen. Itse vaan pohdin tuota napista painamista... jos haluaa nopeasti kylmää vettä, kestääkö kauan tuo portaittainen säätö... No pohdin vielä. Olen pannut merkille, että monessa tyylikkäässä hanassa tuota ap-konesäätöä ei ole, mutta onneksi siihen on vaihtoehtoja.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.