torstai 3. maaliskuuta 2011

Hetken onni

Niihän se on aina, että kun vanhan ongelman saa hoidettua tulee ainakin yksi lisää. Ongelma nro 2 on se, että khh:n kaapistot ei mahdu khh:seen, ne on liian korkeat. Ja tämä taasen johtuu siitä, että khh:n kattoa on jouduttu piirustuksista poiketen alentamaan ilmastointiputken takia. Voihn pertzele! Sanon minä, ja kun sekä khh:n piirustukset on ollut työmiehillä, että myös tiedossa se, että kattoa joudutaan laskemaan, niin eikö ne ois voinut hieman etukäteen ihmetellä asiaa. No hätäinen soitto kalusteliikkeeseen ja tietenkin ne kaapit on jo tehty. Yleensä kun tilaa jotain siirtyy se parilla viikolla, niin nyt jotta huono tuuri jatkuis, niin nehän on vaikka heti noudettavissa ( ensiviikolla sovittu toimitus)
Mää oon NIIN loppu!

Turnauskestävyyttä ei enää ole, lyön kohta hanskat tiskiin sanon MORO.

6 kommenttia:

 1. Voi epäonni! Onko paljosta kiinni? Tsemppiä kovasti, asiat selviää ihan varmasti!! Ei muuten kukaan pystyisi ikinä rakentamaan...

  VastaaPoista
 2. 2250 on huonekorkeus nyt ja 2400 kaapit. Tilattiin uudet liukuovet, kaapin runkoa pystyy muokkaamaan.

  Se mikä ei tapa se vahvistaa sanotaan, mutta kuinka vahvaksi sitä pitäisi tulla?

  VastaaPoista
 3. Niin just, teillä tuli sinne liukuovet... Hassua kyllä, että tekivät ovet jo noin paljon etukäteen! Meillä myyjä sanoi muistaakseni, että lopulliset mitat otettaisiin vasta kun lattiamateriaalitkin on jo paikallaan? No, saa katsoa, miten käytännössä sitten menee...

  VastaaPoista
 4. No sanos muuta, sitä loppullista mittaustakin ehdotin kalustekaupassa, että tehdäänkö se ja koska, niin eivät olleet kauheen innokkaita asiasta. Ja sitten ollaan tässä!!! Olivat tainneet tehdä jo kaapit, sillä ensimmäinen toimtus oli sovittu tammikuulle. Soittelin heti tammikuun alussa ja ilmoitin toimituksen lykkääntymisestä. Ihmettelinkin silloin heille puhelimessa, että eikö heillä ole käytäntöä varmistella asiakkailta toimitusviikkoa, sain vastaukseksi ettei heillä ole aikaa sellaiseen. Keittiöliikkeellä kyllä on ollut aikaa. . .

  VastaaPoista
 5. Mä niin jaan sun tuskan!! Eikä riitä et pääsi muuttaan, vaikeudet sen kun jatkuu, tavaraa tulee väärin, viiveellä, rikkinäisenä jne.
  Sen sanonnan kuuluis olla "se mikä ei tapa, v*tuttaa!" ;D
  Tsemppiä Anne!!

  VastaaPoista
 6. joo, juuri näin. Mielenkiinnolla mennään eteenpäin, että MITÄ vielä onkaan edessä. . .

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.