tiistai 8. helmikuuta 2011

Väliseinät pakkelin peitossaVäiseiniä meille ei kauheasti tule, alakerta kun on yhtä avoinasita tilaa. Yläkerran 3 makuuhuoneen osalta väliseinät on tehty niin, että ne voidaan purkaa elämän tilanteiden muuttuessa. Yläkerran katto tehtiin yhtenäiseksi, joten kattoa ei tarvitse uusia jos ja kun joskus väliseiniä kaadetaan pois tai muutetaan huoneiden kokoonpanoa.

Kuvassa meidän makuuhuoneen "ainoa"  paklattu seinä. Oikealla oviaukko, johon tulee luikuovi, joka liukuu seinän sisään ja näin ei vie tilaa makuuhuoneesta. Sänky on tarkoitus sijoitaa, niin, että sängyn pääty tulee tätä seinää vasten.


Ensimmäinen kuva on nuorimman tyttären huoneen oviaukosta ja jälimmäinen kuva teini-ikäsien (melkeen täysi-ikäsien) pojan ovai-aukosta, näihin tulee myös liukuovi, mutta ovi kulkee käytävän puolella.

Nämä kaikki seinät on tarkoitus maalaa valkoiseksi, lasten makuuhuoneisiin tulee yhdelle seinälle tapettia, joista aiemmassa "TAPETTI VALINTOJA" postauksessa juttua.

2 kommenttia:

 1. Hei,
  aivan ihastuttava projekti! Täällä pääkaupunkiseudulla seurailen - itse samassa talonrakennusvimmassa : ) Tuosta betonista tulee kyllä todella kaunista jälkeä, meillekin piti tulla valkobetoninen talo, mutta hanke kaatui toimittajien ja tekijöiden kiinnostuksen puutteeseen. Onko kuvissa katossa akustiikkalevyt? Näyttävät hyviltä, saanko udella kenen ja mikä malli? Olen itse käyttänyt monen monta tuntia noiden akustiikkalevyjen metsästykseen ja olenkin jo melkein Ecophonin värillisiin päätynyt.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Aamos ja tervetuloa seuraamaan.

  Projekti on ollut jokseenkin haastava, mutta tässä vaiheessa jo alkaa helpottamaan (elättelee toivoa). Turnaukestävyys on ollut koetuksella.

  Habitaressa törmäsimme sellaiseen yritykseen kuin Knauf Oy:n (www.knauf.fi) Levyt on ekologisesti puusta, vedestä ja magnesiitista valmistettua Heradesign-puumagnesiittilevyä. Lisäteitoja John Suono / Knauf Oy


  Toinen toimittaja vaihtoehto oli Paroc Oy http://www.paroc.fi/channels/fi/acoustics/products/default.asp


  Toivottavasti näillä tiedoilla pääseet asiassa eteenpäin.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.