torstai 24. helmikuuta 2011

Raksan edistymistä


Tässä sitten vihdoin kuvaa lattialaatoista ihan livenä lattialla. "Hieman" ovat vielä likaisia eli osittain saumausaineen peitossa, mutta viikonloppuna ajattelin pesaista lattiat. Isoahan tuo laatta on ja laatoittajan mielestä vaikeaa käsitelläkin, lattian laatoitukseen on tarvittu imukkuppien lisäksi kahden miehen voimaa, mutta vajaassa kahdessa päivässä ovat saaneet noin puolet laatoitettavasta alakerran lattialasta laatoitettua.


Sauna näyttää nyt yältä eli eniviikolla saadaan ehkä kosteidentilojen laatat lattiaan ja sitten päästään tekemään lauteita.
Ja makuuhuoneiden ja käytävän seinätkin ovat saaneet valkoisen maalipinnan.

Kirppistelyä jatkan vielä viikon. Kuka ihme on meille hommannut tätä roinaa ja kamaa näin paljon? Huh huh :) No, toivottavasti sitä on oppinut läksynsä, eikä enää sorru hamstraamaan romua ja roinaa nurkkiinsa. Toki vaatekaapitikin keveni, mutta hei, kyllä naisella pitää olla vaatteita ja kenkiä :D Toki vähempi siinäkin riittäisi. Olen nyt muutaman vuoden pitänyt sellaista vaatekaappi poliisia, eli siiränyt ne vähemmän käyetyt vaatteet ylähyllylle ja jos en niitä sieltä ole vuoteen kaivanut esiin, niistä on aika luopua. Tänä vuonna otin sitten sen lisäksi toisenlaisen käytännän eli jos ja kun jotain ostan, harkiten ja jos ihan varmasti sen jonkun haluan, kotona laitan kaksi pois. Näin tähän hommaan saadaan "joku tolkku".4 kommenttia:

 1. Heh, sama vika täälläkin! Kaapit täynnä tavaraa, josta tulisi päästä eroon ennen muuttoa. Kirppispöydän varaus on mullakin suunnitelmissa. Kunhan vain saisi aikaiseksi...

  Teillähän on mennyt projekti jo hyvin eteenpäin! :)

  VastaaPoista
 2. No onneksi on joku muukin, kun painii tämän saman asian kanssa :)

  Edistyyhän se, mutta kyllä se hitaalta tuntuu, kun odottaa jotain.

  VastaaPoista
 3. Mitä paneeli tuo sauna on? Näyttää hienolta...

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Jättiläistuija ARKK Line. Insiraatio kuvia www.lumilaude.fi

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.