torstai 17. helmikuuta 2011

Pieniä asioita & pikkuhiljaa


Tehdäään pieniä asioita ja pikkuhiljaa Mmmm, meillähän sitä aikaa on, vai onko sittenkään? Toki ne pikkuiasiatkin on tehtävä ja ne viimeistlevät kaiken, mutta tuntuu, että nyt olisi syytä tehdä niitä isoja juttuja.


Khh:n laatat oli kuitenkin saatu seinille, samumaamatta vielä kylläkin.
Voi kun tämä aika menisi äkkiä, olisi maaliskuu ja nämä hymyn hyydyttävät pakkaset olisi vain muisto. Elää päivä kerrallaan tässä ja nyt on paremmin sanottu kuin tehty. Kärsivällisyyden puutetta kait, mutta ei oikein onnistu minun lyhyellä pinnalla, kun kaikki pitäis tapahtua nyt eikä huomenna saati ensiviikolla.Kuvassa wc:n saumatut laatat (outoa saumat ovat ihan mustat, mutta kuvassa tulevat paljon vaaleampana esiin ja luonnossa näyttää jopa tummemmalta kuin laatta)

Seinälaatattoja on saumattu vessojen ja kylpyhuoneen osalta ja ikkunoita listoiettu sisältä. No joo, onhan ne kauniimpia noin, toki!

 
 Mutta kohta on paniikki, kun kaikki tapahtuu "vasta ensiviikolla" ja todetaan vain, että eihän siihen ja siihen hommaan mene kuin muutama päivä. Hups! Yhtäkkiä on  kuusi viikkoa kulunut ja on maaliskuun loppuun. Ja sitten pitäs muuttaa, klups! Sanon minä.

ps, onneksi on armonaikaa huhtikuun kymmeneteen ;)4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Tiililadonta on niin jees!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, juu se on seinällä kyllä aikas best :)

    VastaaPoista
  3. Meillä on välitilat tiililadonnalla ja yläkerran vessaan tulee suihkuseinä ladonnalla. Se vaan on hyvä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.