torstai 10. helmikuuta 2011

Lisää laatoitusta

Käytiin tyttären kanssa pikaiseen eilen päiväkodin jälkeen raksalla. Tytär jäi pihalle hiihtämään, minä ryntäsin laattoja pesemään. No laatanpesu jäi kesken, kun nieidlle iski vessahätä. Ja niin kuin alla olevasta kuvasta näkyy wc-istuin ei ole vielä paikallaan.

Kuva on yläkerran vessasta laatoitettuna (huom! huonosti pestynä), samaa seinälaattaa, kuin kylpyhuoneessa, mutta yksi seinä jätettään raakabetoniseksi. Alakerran vessa tulee olemaan identtinen yläkerran vessan kanssa.

M i t ä s  m u u t a ?No pitäähän vessassa olla vessaharja

5 kommenttia:

 1. Kiitos, eikö? :) Yleensä nämä on niin tylsiä, mutta välttämättömiä kuitenkin vessassa. Tässä on muoto kohillaan.

  Löytyy osoitteesta http://www.finnishdesignshop.fi tai klikkaa tekstissä olevaa linkkiä.

  VastaaPoista
 2. Itse ihastuin samaan vessaharjaan, kun siihen törmäsin, mutta sitten rupesin jahkailemaan niin pitkään mustan ja valkoisen välillä, että päätin jättää päätöksen siihen vaiheeseen, että laattasuunnitelmat on tehtynä... Taidan olla vähän jahkailija kaiken kanssa :) Tulee kyllä nättejä laatoituksia teidän taloon, onko kaikki tasaista mustaa laattaa? Meillä on pesutilaan suunnitteilla myös mustaa, mutta niitä on ollut tosi vaikea löytää!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Niina&Timo, nuo laatat eivät ole ihan tasaisen mustia vaan, niin kuin kuavssakin näkyy (klikkaa suuremmaksi) hieman tuollaista vaakaraitaa tai ei kai sitä raidaksi oikein voi kutsua, ehkä paremminkin vaakavetoja vaaleammalla. Se on aika jännä, pinta on ihan sileä, mutta näyttää livenä elävämmltä.

  Vanhassa okt.ssa meillä oli mustaa mustaa laattaa ja siinä näkyi sitten ihan kaikki. Nyt haimme ehkä hieman pehmeämpää mustaa. Käytäntö kait sitten loppupeleissä kertoo oliko valinta hyvä?

  Haastavaa aikaa on, kun pitää päättää niin monta asiaa pienessä tai suht lyhen ajan sisällä. Ja kaikkea, kun ei voi millään etukäteen tietää vaan vasta käytössä tulee todettua oliko valinta onnistunut vai ei.

  Omalla kohdalla voin sanoa, että jo yhden omakotitalon rakentamisen tuoma kokemus on ollut rikkaus tätä projektia viedessä eteenpäi. Mutta toki asiat ovat kymmenessä vuodessa taas jo muuttuneet määräyskiä myöten.

  VastaaPoista
 4. Onpas upea ja tyylikäs vessaharja! Musta sopis meidänkin tulevaan vessaan kuin nenä päähän.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.