tiistai 22. helmikuuta 2011

Kirpparitavaraa ym.

Olen toista viikko pitänyt kirpparia. Mies on raahannut tehtaalta kaikki siellä pari vuotta säilytksessä olleet paffilaatikot nyt uuden kodin varastoon. Yksitellen olen availlut niitä ja punninnut, mitä oikeasti tarvisten ja mistä luovun. H I R V E Ä homma! Eikä se vieläkään ole ohi, sillä mies toi tänään uuden kuorman.(kuva netistä)


Luopumisen tuskaa, mutta ah, niin puhdistavaa!
tTänään nokka kohti Helsinkiä, tiedossa irtiotto arjesta. Hemmottelua ja miehen kanssa kahdestaan nauttimaan illallista ja illalla Kylie Minoguen konsertti.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Huomenna rauhallinen aamupala ja kaupungilla shoppailua, illaksi kotiin.

ps. meillä on alakerrassa keittiön osalta jo laatat lattiassa :) Sauna paneloitu, niin, että lauteet vain puuttuvat. Ensiviikolla ohjelmassa yläkerran kosteiden tilojen lattialaatoitusta sekä alakerran lattian laatoitusta. Viikolla kymmnen ehkä sitten keittiökalusteiden asennuksen lisäksi myös kosteiden tilojen kalusteiden asennuksia ja saunan lauteiden tekoa. Ja jos kaikki menee hyvin viikolla 11 asennetaan portaat ja lasikaiteet sekä loput alakerran lattialaatoista. Viikko 12 khh:n kaapistot ja kiinteät kaapit sekä perketti, siihen viikkoon ollaan perjantaille kaavailtu myös muuttotarkastusta. On sitten pariviikkoa armon aikaa "korjailla" jos ei ekalla onnistu :)
2 kommenttia:

Kiitos, kun jätit viestin.