perjantai 18. helmikuuta 2011

Hei, meille on asennettu lamppuja

Käytiin eilen pikaiseen tsekkaamassa raksapäivän saldo. Ja saatiin ilokesmme todeta, että meille oli asennettu valaisimia, halogeenejä yläkerran kattoon. Ainoa huono puoli oli, että ne oli väärän värisiä, piti tuleman valkoisia, mutta sähkäri oli luullut kirjanneensa väärin, kun kaikki tilaa harmaita, niin hän oli sitten kysymättä meiltä mennyt muuttamaan tilauksen. Pikkaisen pisti harmittamaan. Mutta en nyt jaksanut suurempaa meteliä nostaa, ehkä niihin silmä tottuu :( Kuvia luvassa viikonloppuna lampuista.

Toinen takapakki oli, että neljä viikkoa sitten tilatut makuuhuoneiden liukuovet oli toimitettu, mutta yksi oli vaurioitunut kuljetuksessa.

Ja ei kahta ilman kolmatta vahinkoa. Maalarimme oli astunut ns. kevytväliseinän (gyproc-levyä) päälle, joka oli ollut lattialla valmiiksi  tehtynä ododttaen liukuovien tuloa. Nyt siinä on armoton reikä.

Eilen oli sen verran kiirusta, kun oli keskimmäisen vanhaintanssit illalla, että en valitettavasti ehtinyt napsia kuvia raksalta. Kamera oli viritetty ihan muihin juttuihin ja kyllä mielellään katseli keskimmäisen juhlaa. Niin ja pääsinhän minäkin 'parketille" äidin etuoikeus, kun pojasta kyse <33 kommenttia:

 1. Onpas teillä sattanut, ymmärrän sua et harmittaa. Onneks noi halogeenit on jälkeenpäin helppo vaihtaa. Oikeastaan tosi helppo. Riippuu mallista,mut ulkokuori on irrallinenkin osassa. Meille tulee jälkeenpäin nyt olkkariin halogeenit,kun raksa vaiheessa ne jätin pois. Lohduttaako yhtään kun kerron et edellisen kodin wc kaakeloitiin väärillä laatoilla! Vieläkin keittää kun ajattelen ees juttua. Oli jo yli puolet tehty seinästä ja kaikki vesieristyksetkin olis mennyt uusiks jos ois repinyt.. joten se jäi sellaseks. Tummanharmaa vaikka piti tulla valkoinen. Harmaa oli tarkotettu kylppäriin.

  VastaaPoista
 2. Harmillisa nuo raksalla sattuneet takapakit,mutta toivottavsti saatte pian asiat taas raiteilleen.
  ***
  Teilläkin ollut merkkipäivä eilen jälkikasvun puitteissa.Niin oli meilläkin:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kait näitä vastoinkäymisiä tulee aina ja vaikka kuinka trittää ennakoida ym. ja yleensä kaikki on saatu sovittua jokaista osapuolta miellyttäväksi. Se on vaan kun tekee uutta ja itselle ei haluaisi kauheasti tehdä kompromisseja ja tinkiä omista.

  Sokrutin, tuo on kyllä todella harmillista ja ikävää, että laatoitetaan väärillä laatoilla. Juuri kuulin samantyyppisen kertomuksen, että laatoittaja oli jättänyt koristelaatat laittamatta eli unohtanut laittaa juuri ne kalleimmat laatat seinään ja nyt ne on edelleen autotallissa neljän vuoden asumisen jälkeen :(

  Minä olen sen verran vainoharhainen, että yritän käydä aamuisin ennen töiden alkua juttelemassa raksamiesten kanssa asioista ja epäselvyyksistä. Ja kun illalla teen tarkastuskäynnin, niin voin heti kommentoida jos joku ei ole niin kuin pitäisi. Mutta toki aina niitä ongelmia ilmaantuu ja epäkohtia informaatiossa tulee.

  Katti, kyllä oli oikein "iso"juhla, kun oli kaupungin kaikkien lukioiden vanhaintanssit samassa paikassa. Mukavaa viikonloppua sinulle tästä kamalatsa pakkasesta huolimatta!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.