lauantai 22. tammikuuta 2011

Yläkerran lattiamateriaali "ongelma"

Yläkerran lattiamateriaali pähkäilystä ei meinaa tulla loppua. Väri on suurinpiirtein selvillä eli mahdollisimman vaaleaa tai ihan valkoinen ois toiveissa ja haussa. Puuseppä ei suosittele laminaattia, vaikka koiraperheenä itse kallistun laminaatin puolelle. Toki laminaattissa on ikävä "kovan" lattian tunnelma ja kylmäkin se on, vaikka olisi lattialämmitys. Eli laminaatti on nyt pi-iiit-kän harkinnan jälkeen kääntynyt parkettiin.

Mutta mutta, päätös sitten siitä, että millaista ei ole käynyt yhtään sen helpommin. Ja vieläkin painimme tämän asian parissa. Pian on kuitenkin tehtävä päätös, sillä tarkempi selvittely on tuonut ilmi, että näillä parketeilla toimitusaika on 4-5 viikkoa. Päätöstä on turha pitkittää enää kovin kauan aikaa, jos meinaa päästä muutamaan maalis- huhtikuun vaihteessa.

Olen kolunnut rautakaupoista toiseen, ottanut mallipaloja raksalle mistä on annettu. Valkaistua, mattalakattua, vahattua tammea ja saarnia. Yllättänyt olin, että varmaksi  valinnaksi luulemani saarni on meillä raksalla osoittautunut joko vaaleanpunaiseksi tai jotenkin "liian" kirjavaksi. Nyt siis olen päätymässä tammeen, kait? Timberwise Tammi Polar tai Tammi Antaractis sekä Karelian Tammi Sugar Kartano parketti, näistä todennäköisesti joku???
Tässä kuvassa Karelian Tammi Sugar-parketti, joka livenä nähtynä oli pienoinen pettymys. Liian kirjavaa, plääh. Kohta rupeen maalaan betonia valkoiseksi.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun jätit kommenttia. Sinun sanoissa oli jotain, jotain, mitä osa ihmisistä ei ymmärrä, miten pitäisi elää elämää. <3

    Lähden selailemaan postauksiasi ja liityn lukijaksi.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.