tiistai 18. tammikuuta 2011

Tapetti valintoja

Montaa seinää meille ei tapettia tule. Tässä tyttären 5-veen (kohta 6-vee) valinta omaan huoneeseen, mutsavalkoinen heppavalkouvatapetti.
Ja teini-ikäisen tai kohta täysi-ikäisen pojan valinta omaan huoneseen on tuo alla oleva. Olin raakannut hänen puolestaan muutaman vaihtoehdon ja  niistä hän valitsi sitten tämän.Meidän makuuhuoneen ainoa pinnoitettava seinä saattaa saada  maalin lisäksi jonkun kivan siustustarran tekstillä (2 seinää jää raakabetonisiksi ja yksi "seinä" on lasikaide, josta näkymä alas olohuoneeseen ja merelle.

Vierastaloon tyttärelle (19 vee) ajattelin ehdottaa jotain tällaista makuualkoviin sängyn taustaksi. Onhan hän tulossa kotiin juuri täältä eli kuvassa New York.
tai sitten hieman naisellisempi vaihtoehto, kuva alla?5 kommenttia:

 1. Kaupunkikuva ois mun valinta :-), vaikka enemmän luonnosta tykkäänkin. Sopis jotenkin talon urbaaniin henkeen?

  VastaaPoista
 2. olin ajatellut itse ihan samalla tavalla, mutta sitten tuli mieleeni, että tytär on jo nyt NIIN täynnä Amerikkalaisia, että muistuttaako tapetti häntä turhaan vaihto-oppilasvuodesta? No, pitääpä kysyä asianomaiselta itseltään :)

  VastaaPoista
 3. Voipi olla :D ja tosi kaunis tuo toinenkin on :-)!

  VastaaPoista
 4. Upeat maisemat teille on tulossa ja hieno on talokin!! Ja hyvän valinnan on poika tehnyt tapetin suhteen, olin itse ajatellut Woodsia meidän olohuoneen seinälle ;) Meillä taitaa olla vähän samantyylinen maku, värimaailma ainakin osuu hyvin yhteen, joten kiva päästä seurailemaan valintojasi!

  Laitan sinut tuonne minun linkkilistalle, jos vain sopii?

  VastaaPoista
 5. Kiitos:)

  Toki voit laittaa.

  Mukava päästä lukemaan ja ihana tutustua samassa "jamassa" oleviin ja seurata projektien edistymistä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.