torstai 20. tammikuuta 2011

Sauna sunnitelmaSaunan paneeli- ja laudemateriaaliksi olemme valinnet jättiläistuijaa malli ARKK LINE. Arkk Line -lauteissa yhdistyy pelkistetty skandinaavinen muotoilu sekä saunomisen nautinnollisuus. Erikoisleveällä laudelaudalla toteutettu lauderatkaisu on minimalistisen selkeä ja rauhallinen.


Samaa materiaalia meillä oli myös edellisessä asunnossa, malli taisis silloin olla HELMI. Ja kun kerran hyväksi havaittiin, niin päädyimme samaan materiaaliin. Kuva alla on vanhan omakotitalon saunasta, kiuas Mondex.

Päädyimme myös saman valmistajan kiukaaseen, nyt vaan kiuas asettuu saunan takaseinän eteen keskelle lauteiden väliin. Malli Monedx Total Round.
Alla saunan lauteiden ja kiukaan asettelusta suuntaa antava kuva.Kuva on Lumilauteiden mallistoa.


Pohjakuva sunnitelmasta, toteutus ei ole ihan kuvan kaltainen.


2 kommenttia:

 1. Meille tulossa samanmallinen sauna, lauteet vastapäätä toisiaan ja kiuas keskelle. Vaikutti ainakin kuvissa hyvältä ratkaisulta, ja toivotaan että on sitä myös käytännössä! Me valittiin kiukaaksi Helon Rocher, muodoltaan hiukan samanmoinen kuin tuo teidän.
  Voi kun pääsis jo uusiin löylyihin, vai mitä!

  VastaaPoista
 2. no kyllä :) taitaa olla aika suosittua nykyään laittaa tuo kuias tuonne keskelle.

  Kattelin myös tuota samaista Heloa, mutta mies sai päättää saunan sisutuksen ja kiukaan, ja ihan hyvät valinnat minusta teki.

  Minä saan sitten sisustaa rauhassa muuten ;) Paitti "viihdekeskus" ym. elektroniikka on meillä miehen heiniä tai sanotaanko valtakuntaa :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.