tiistai 25. tammikuuta 2011

Lauantain shoppailureissun antia

Kaikenlaisia säilytysjärjestelmiä katselimme sivusilmällä etsiessämme lauantaina sänkyä. Ja niin kuin usein tapahtuu, jotalöytyy jotain muuta, mutta ei sitä mitä oli hakemassa.

Tilaukseen meni 2kpl Muuramen Iso-MakroMup-laatikostoa, valkoisena kiiltävänä, sokkelilla.  Laatikoston mitat L78*S39*K27,5 cm + sokkeli 78*31*10cm.
Nämä kaksi laatikostoa on tarkoitus laittaa sisääntuloaulaan matalan ikkunan eteen (kuva alla). Laatikostoa voi käyttää penkkinä ja siinä on myös säilytystilaa esim. hansikkaille ja kaulaliinoille. Laatikoston päälle ajattelin teettää mustat istuintyynyt.


Toinen hankinta samaa sarjaa eli Mini Mup-kaappeja 6 kpl, sekin valkoinen ja kiiltävä, sokkelilla. Yhden kaapin koko L52*S39*K55 cm. Yhden sokkelin kokoL 52*S31*K 5 cm
Näitä Muuramen kaappeja voi sitten aina ostaa lisää ja muokata vuosien saatosa eri kokonapnoihin.
Tämän kaappin sijoituspaikka on ruokailutilassa. Ja sen tarkoitus on toimia lisäsäilytystilaana astioille.

Kaapin tödennäköinen sijoituspaikka on kuvassa olevan vaaleanpunaisen pienen jakkaran vasemmalla puolella seinän vierustalla. Ruokailutilan ikkuna ja liukuovi jäävät kuvasta pois oikealle.Kuvassa keskellä olohuonetta olevat rappuset ovat väliaikaiset. Rappusten lopullinen sijoituspaikka tästä kuvakulmasta katsottuna on kuvan takana.


Eli tässä, rappusten paikka on telineiden kohdalla etupihalle avautuvan ikkunan edessä.

Päädyimme Maarameen, koska meillä on sitä ennestään ja jotenkin tuntui luontevalta jatkaa samalla tyylillä.


Muuramne sivuilta napattua tietoa:

Muurame Oy tuottaa ja markkinoi Muurame -kalusteita. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Lahden talousalueella Nastolassa.

Muurame -malliston ajattomuus ja pitkä elinkaari perustuvat esteettisesti ja laadullisesti kestävään, monikäyttöiseen ja täydennettävissä olevaan mallistoon, jonka suunnittelusta on vuodesta 1951 vastannut professori, sisustusarkkitehti Pirkko Stenros.


Jotain muutakin tilattiin, mutta siitä ehkä seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit viestin.