torstai 13. tammikuuta 2011

Laatta valintoja ja kylpyhuoneen ja wc:den sisustusta

Lattialaatta valintamme on italialainen http://www.atlasconcorde.it/  planindoor -laatta väri: black. Laatta on kooltaan huikeat 90*90cm.
Tätä isoa laattaa tulee yhteensä 120 neliötä eli koko alakerran lattiapinta-ala sisältäen kodinhoitohuoneen, wc:n, sisääntuloaulan, keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen.

Ylä- ja alakerran wc:t tulevat olemaan identtiset. Seinälaataksi olemme valinneet saman yrityksen sublimage -laattaa, joka on hieman eläväpintaista mustaa laattaa. Joka ehkä parhaiten näkyy livenä, mutta näissä kuvissa jää aika tasaväriseksi.Todellisuudessa ovi tulee olemaan musta. Lattialaattaa nostetaan ylös ns. wc-koteloon asti.
Hakusessa on vielä wc-istuimet ja painikkeet.Tässä kuvaa hieman eri perspektiivistä. Ns. takaseinä jää raakbetoniseksi. (huom. ikkunapokat todellisuudessa mustat).
Sitten kuvaa tulevasta kylpyhuoneesta (tässäkin kuvassa taas oven ja ikkunan pokat väärän väriset, sekä ikkuna on sijoitettu liian korkealle, ikkunan oikea korkeus on silmien korkeudella eli tuossa kuvassa olevan peilin tasolla, peiliä ei näillä näkymin tule ainakaan tälle seinälle ja tuo sivukaappikin saattaa saada vielä uuden paikan). Sivuseinissä on samaa laattaa kuin vessojen seinissä ja takaseinässäkin samaa laattaa muutamalla koristelaatalla höystettynä. Suihku- ja hanamallit vielä avoinna. Suihkukaivo on unidrain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit viestin.