maanantai 24. tammikuuta 2011

Kuvakollaasi kierros raksalta ulkona


Kuva on etupihalta. Vasemmalla olevien isojen ikkunoiden seinä sivuille, ylös katon harjaan ja eteen ales tulee puolitoista metriä julkisivuelementtiä eli ikkuna seinä jää nyt olevasta näkymästä hieman sisään päin. Ikkunan eteen alhalle tulee  vielä istutksia varten viherlaatikko. Oven päälle katos. Oven yläpuolella oleva ikkuna on ns. käytävän mikä yhdistää suorakaiteen mallisen osan kosteiden tilojen neliöön. Molemmat oikealla olevat vaaka ikkunat ovat wc-tilojen.Tämä kuva on piharakennuksesta eli vierastalo, jonka alla varasto. Julkisivuelementit puuttuu kaikkialta, ja toiveissa on, että ne saataisiin vielä tämän vuoden puolella asennettua.  On ollut piensoita ongelmaa löytää tekijöitä sekä asentajia.Kuvassa vierastalon (jää kuvassa vasemmalle) ja päätalon väliin jäävä "käytävä" oikeasta lasiovesta sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen ja vasemmasta umpiovesta käynti tekniseen tilaan.

Kurkistus talon toiselle puolelle. Kuvassa yläkerran pesutilojen ovi ja ikkuna, ovesta käynti siis joskus tulevalle parvekkeelle. Oikealla ylhällä lastenhuoneiden ikkunat. Alapuolella pilkistää ruokailutilan ikkunat ja liukuovi terassille.Tässä kuvassa paremmin ruokailutilan lasit. Vasemmalla tikkaitten takana kodinhoitohuoneen ikkuna.

Lauantain sängyn metsästys ei tuottanut tulosta, mutta pikkuneiti sai aivan ihanan unilakin ja ihan oikeasti myös nukkuu se päässään. Tätä katsellessa sydän meinaa pakahtua <3

2 kommenttia:

 1. Näyttää upealta (jo tässä vaiheessa)!

  Oletko laittanut sivuille pohjakuvia? Olisi mielenkiintoista vilkaista niitäkin :)

  Meillä on betonielementtitalo (toinen sellainen) eli Sandwich-elementeistä koottu ja me muuten jätettiin tällä kertaa lattia betonille (siis lakattiin vaan) ja suosittelen teillekin, voisi sopia tyyliinne.

  VastaaPoista
 2. Hei Mari,

  Kiitos, en ole vielä julkaissut pohjakuvia, nekin on tulossa kyllä.

  Me harkittiin alkuun ja lattian jättämistä betoniseksi, mutta sitten alkoi tuntua, että betonia on ehkä liikaa, kun seinät ja välikatto jätetään myös raakabetoniseksi tai kyllästetään vain suoja aineella. Suoja aine tai betoninkyllästysaine estää betonia pölyttämästä sekä suojaa likaantumiselta.

  Betonilattia on IHANA!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit viestin.