torstai 13. tammikuuta 2011

Haaveena täysin valkoinen keittiöEdellisessä omakotitalossamme keittiö (Puustelli) oli ehkä hieman liian värikäs omaan makuuni, vaikka silloinkin itse sen suunnittelin. Oli tummaa puuta, mustaa kiveä, korekakiiltoiset valkoiset kaapinovet ja laatikoiden etupaneelit sekä rosteriset kodinkoneet. Ja jotenkin vaan kyllästyin.
No nyt kun kaivoin tämän kuvan arkistosta, niin ei se nyt ihan niin paha ollut, kun muistin. Valkoiset seinät ja vaalea laatta kirkastavat huomattavasti yleiskuvaa.


Mutta palatakseni tähän projektiin ja "unelmien" keittiöön :) on se vitivalkoinen kokonaisuudessaan, ehkä jopa joidenkin mielestä kliininen.  Keittiö on italialaisen Scavolinin tuotantoa, toimittajana meillä Saarikallio Oy.

Tässä yläkuvassa keittiö kaikessa yksinkertaisuudessaan. Muutoksena, että meille ei tule ns. baaritasoa tuoleineen. Kuvassa saarekkeen etuosassa näkyvät kaapit on vaihdettu vetolaatikoiksi eli tästä perspektiivistä katsottuna koko saarekkeen tämän puoleisessa edustassa on vain vetolaatikoita. (Kuva on skannattu, joten kuvan laatu ei ole paras mahdollinen).

Keittiön saarreke on ns. tuplaleveä eli toiselle puolelle saarreketta jää piiloon integroitu astianpesukone sekä viinikaappi. Taakse tulee myös laatikkoon sijoitettu jätevaunu ja muutamavetolaatikko. Pöytätaso on 40mm valkoista avonitea, johon on upotettu rosterinen allas, pistorasiat sekä Mielen induktiohuullostaso ICE.

Toinen muutos kuvassa on, että takaseinällä olevien korkeiden kaappien keskeltä puuttu upotetut kodinkoneet. Kodinkoneet oikealta: -jää-pakastinkaappi (integroitu), uuni, kahvikone, mikro ja toinen integroitu jää-pakastinkaappi. Kahvikoneen ja mikron alle tulee lämpölaatikot.

Alla oleva kuva Mielen koneista on kopsattu suoraan esitteestä eli ei ehkä ihan vastaa tulevaa kokonaisuutta. Kodinkoneet ovat Mielen Premium Whitelineä eli valkoiset.
Ai niin, meinasi unhettua mainita vielä yksi kodinkone keittiöstä nimittäin liesituuletin. Sekin on nimittäin saarekkeessa eli tasomalli T-92 Savolta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit viestin.